Bonusy v českých sázkových kancelářích: Bonusy bez vkladu BONUSY

Bonusy v českých sázkových kancelářích: Bonusy bez vkladu

10.10.2024 22:00

Vysvětlovat vám, proč je důležité nebýt lenoch a založit si účet u co největšího množství sázkových kanceláří není potřeba. Natolik jsme si jistí, že rozumíte alespoň základům value bettingu a důležitosti sázet nejvyšší možný kurz, který na trhu najdete. Příjemným doprovodným efektem nově založeného účtu je navíc nálož bonusů, kterou vás sázkové kanceláře na začátku zahrnou. V tomto článku se zaměříme na bonusy, které dostanete za pouhou registraci, potažmo za ověření identity.

 

Tipsport

U české jedničky aktuálně dostanete bonus v hodnotě 300 Kč, nicméně tato částka se v průběhu konání velkých sportovních akcí (např. MS v hokeji nebo EURO), navyšuje na 500 Kč. Bonus je novým sázkařům s ověřeným účtem připsán v podobě Netů, přičemž 1 Net má hodnotu 1 Kč.

     – Tipsport bonus za registraci – 500 Kč

 

Chance

V Chanci narazíte v podstatě na ten samý bonus jako u Tipsportu. Jen si místo 300 Kč dosaďte 200 Kč a místo Netů Goldeny a máte to.

 

Fortuna

U „žlutých“ jak se Fortuně mezi sázkaři říká, v tom mají na první pohled trochu nepořádek. Na webu mají v bonusech trochu guláš, ve kterém není těžké se ztratit. I tak by vás ale neměl minout registrační bonus ve výši 300 Kč.

     – Fortuna bonus za registraci – 300 Kč

 

SazkaBet

U SazkaBetu je to easy. Stačí vyplnit registrační formulář, dokončit plnohodnotné ověření účtu a následně počkat, až vám dorazí pětistovka na hráčský účet.

     – SazkaBet bonus za registraci – 500 Kč

 

SynotTip

U Synotu jde o dva bonusy v jednom. První částí bonusu je 500 tzv. Benefit Bodů rozdělených na dvě půlky, z nichž jednu dostanete za ověření totožnosti a druhou za ověření bankovního účtu. Druhá část svou podstatu nese už v názvu. Jde o sázku bez rizika v hodnotě 500 Kč. Jednoduše vsadíte pětikilo, a když to nevyjde, Synot vám ho vrátí.

     – Synot Tip bonus za registraci – 500 BB + sázka bez rizika 500 Kč

 

Betano

U „oranžových“ jde o kombinaci sázky zdarma v hodnotě 100 Kč a 250 volných toček na automatu Multi Vegas 81, přičemž hodnota jedné otočky je 1 Kč. Také v Betanu je, stejně jako u dalších společností, bonus navázán na ověření účtu.

     – Betano bonus za registraci – 500 Kč

 

forBET

Nejnižší bonus bez vkladu najdeme u forBET. Všichni nově příchozí obdrží rovných 100 Kč. Jediná podmínka je pochopitelně ověření účtu.

     – forBET bonus za registraci – 100 Kč

 

MerkurXtip

Merkur bonusy docela točí, takže není jisté, jak dlouho aktuální bonus v nabídce vlastně vydrží. Čistokrevný no deposit bonus je de facto pouze 50 free spinů, které obdrží hráč po registraci. K tomu mu ještě náleží 200 Kč, které ale obdrží po protočení 500 Kč, a to buď na automatech nebo AKO sázkách.

    – MerkurXtip bonus za registraci

 

BetX

BetX byly dlouhou dobu pouze sázkové terminály, ale to už neplatí. Nově si můžete u BetX vsadit také online. A všichni, kdo se registrují a prosází pětistovku, dostanou stejnou částku nazpět.

     – BetX sázka zdarma 500 Kč

 

Kingsbet

Nejnovější přírůstek do rodiny licencovaných sázkovek – Kingsbet – přináší free bet neboli sázku zdarma v hodnotě 500 Kč. Stačí založit účet, poslat si na něj pětistovku a free bet v hodnotě 500 Kč je váš.

     – Kingsbet bonus za registraci

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lubomír Přibyl

Kurzové sázení není pro Luboše pouze koníček, ale životní styl. Sportovním analýzám a statistikám se věnuje přes deset let. V současnosti pracuje jako sportovní redaktor.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Tipsport Pyramida

24.01.2024 12:00 Jednou z populárních soutěží, které se můžete účastnit v sázkových kancelářích Tipsport a Chance, je Pyramida. Hrát ji můžete online i na pobočkách. Podmínkou zařazení tiketu do soutěže je minimální sázka 50 Kč. Na sázkaře, který vystoupá až na vrchol, čeká pohádkových 15 milionů Kč! V celé historii soutěže se to zatím podařilo jedinému šťastlivci.   O Pyramidě Každá Pyramida je složená z 10 kol, jejichž podmínkou je trefit požadovaný kurz,…

NÁVODY

Tipsport Tipcup

24.01.2024 12:00 Pravděpodobně nejoblíbenější pravidelnou soutěží v sázkových kancelářích Tipsport a Chance jsou Tipcupy. Na rozdíl ale např. od Tipligy, kterou můžete hrát na také v kamenných pobočkách, je Tipcupy možné hrát pouze online nebo v aplikaci. Pokud jsme soutěžní strukturu Tipligy přirovnali k fotbalu, Tipcup si troufneme přirovnat k tenisovému turnaji. Pojďme si podobu populární soutěže zkonkretizovat.   O Tipcupech Tipcupy (zkráceně TC) jsou…

VÍKENDOVÉ ŠLÁGRY

VÍKENDOVÉ ŠLÁGRY: Co sledovat o víkendu 20. až 21. ledna 2024

19.01.2024 20:10 V naší rubrice „VÍKENDOVÉ ŠLÁGRY“ vám servírujeme přehled těch nejzajímavějších víkendových sportovních přenosů. Ty největší pecky najdete v naší tabulce níže. Nezapomeňte si na víkend vsadit! Inspiraci najdete u našich nejlepších sázkařských servisů.   Sobota 20. ledna  Čas TV stanice Sport Zápas  01:00 Nova Sport 1 Lední hokej NHL: Florida – Minnesota  01:00 Eurosport 1 Tenis Australian Open  02:00 Eurosport 2 Tenis Australian Open …

VÍKENDOVÉ ŠLÁGRY

VÍKENDOVÉ ŠLÁGRY: Co sledovat o víkendu 13. až 14. ledna 2024

12.01.2024 17:30 V naší rubrice „VÍKENDOVÉ ŠLÁGRY“ vám servírujeme přehled těch nejzajímavějších víkendových sportovních přenosů. Ty největší pecky najdete v naší tabulce níže. Nezapomeňte si na víkend vsadit! Inspiraci najdete u našich nejlepších sázkařských servisů.   Sobota 13. ledna  Čas TV stanice Sport Zápas  02:00 Nova Sport 1 Lední hokej NHL: Dallas – Nashville  02:00 Nova Sport 2 Lední hokej NHL: Minnesota – Philadelphia  13:30 Canal+ Sport…

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v roce 2023

06.01.2024 15:30 S příchodem nového roku je čas na zrekapitulování toho předešlého. A protože nás, stejně jako vás, zajímá především to, jak se vede našim servisům, pojmeme to stejně jako v případě měsíčních reportů. Přinášíme vám tedy desítku nejlepších servisů za rok 2023, které jsou na naší platformě stále aktivní.   Žebříčku vládl JAYARE TIPS Show, jakou ve svém prvním roce u nás předvedl JAYARE TIPS, podtrhuje jeho výjimečnost. Že jde o unikátního sázkaře,…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.