Bonusy v českých sázkových kancelářích: Bonusy bez vkladu BONUSY

Bonusy v českých sázkových kancelářích: Bonusy bez vkladu

10.10.2024 22:00

Vysvětlovat vám, proč je důležité nebýt lenoch a založit si účet u co největšího množství sázkových kanceláří není potřeba. Natolik jsme si jistí, že rozumíte alespoň základům value bettingu a důležitosti sázet nejvyšší možný kurz, který na trhu najdete. Příjemným doprovodným efektem nově založeného účtu je navíc nálož bonusů, kterou vás sázkové kanceláře na začátku zahrnou. V tomto článku se zaměříme na bonusy, které dostanete za pouhou registraci, potažmo za ověření identity.

 

Tipsport

U české jedničky aktuálně dostanete bonus v hodnotě 300 Kč, nicméně tato částka se v průběhu konání velkých sportovních akcí (např. MS v hokeji nebo EURO), navyšuje na 500 Kč. Bonus je novým sázkařům s ověřeným účtem připsán v podobě Netů, přičemž 1 Net má hodnotu 1 Kč.

     – Tipsport bonus za registraci – 500 Kč

 

Chance

V Chanci narazíte v podstatě na ten samý bonus jako u Tipsportu. Jen si místo 300 Kč dosaďte 200 Kč a místo Netů Goldeny a máte to.

 

Fortuna

U „žlutých“ jak se Fortuně mezi sázkaři říká, v tom mají na první pohled trochu nepořádek. Na webu mají v bonusech trochu guláš, ve kterém není těžké se ztratit. I tak by vás ale neměl minout registrační bonus ve výši 300 Kč.

     – Fortuna bonus za registraci – 300 Kč

 

SazkaBet

U SazkaBetu je to easy. Stačí vyplnit registrační formulář, dokončit plnohodnotné ověření účtu a následně počkat, až vám dorazí pětistovka na hráčský účet.

     – SazkaBet bonus za registraci – 500 Kč

 

SynotTip

U Synotu jde o dva bonusy v jednom. První částí bonusu je 500 tzv. Benefit Bodů rozdělených na dvě půlky, z nichž jednu dostanete za ověření totožnosti a druhou za ověření bankovního účtu. Druhá část svou podstatu nese už v názvu. Jde o sázku bez rizika v hodnotě 500 Kč. Jednoduše vsadíte pětikilo, a když to nevyjde, Synot vám ho vrátí.

     – Synot Tip bonus za registraci – 500 BB + sázka bez rizika 500 Kč

 

Betano

U „oranžových“ jde o kombinaci sázky zdarma v hodnotě 100 Kč a 250 volných toček na automatu Multi Vegas 81, přičemž hodnota jedné otočky je 1 Kč. Také v Betanu je, stejně jako u dalších společností, bonus navázán na ověření účtu.

     – Betano bonus za registraci – 500 Kč

 

forBET

Nejnižší bonus bez vkladu najdeme u forBET. Všichni nově příchozí obdrží rovných 100 Kč. Jediná podmínka je pochopitelně ověření účtu.

     – forBET bonus za registraci – 100 Kč

 

MerkurXtip

Merkur bonusy docela točí, takže není jisté, jak dlouho aktuální bonus v nabídce vlastně vydrží. Čistokrevný no deposit bonus je de facto pouze 50 free spinů, které obdrží hráč po registraci. K tomu mu ještě náleží 200 Kč, které ale obdrží po protočení 500 Kč, a to buď na automatech nebo AKO sázkách.

    – MerkurXtip bonus za registraci

 

BetX

BetX byly dlouhou dobu pouze sázkové terminály, ale to už neplatí. Nově si můžete u BetX vsadit také online. A všichni, kdo se registrují a prosází pětistovku, dostanou stejnou částku nazpět.

     – BetX sázka zdarma 500 Kč

 

Kingsbet

Nejnovější přírůstek do rodiny licencovaných sázkovek – Kingsbet – přináší free bet neboli sázku zdarma v hodnotě 500 Kč. Stačí založit účet, poslat si na něj pětistovku a free bet v hodnotě 500 Kč je váš.

     – Kingsbet bonus za registraci

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lubomír Přibyl

Kurzové sázení není pro Luboše pouze koníček, ale životní styl. Sportovním analýzám a statistikám se věnuje přes deset let. V současnosti pracuje jako sportovní redaktor.

Další zajímavé články od stejného autora

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Binární myšlení v kurzovém sázení: Co je to „dobrá sázka“?

11.03.2024 19:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Luka Pettyho. Luke vystudoval ekonomii na The University of Exeter a následně se vydal na dráhu, která spojuje dva jeho největší zájmy – psaní a sportovní sázení. Přestože se velmi zajímá o fotbal, je otevřený prozkoumání jakéhokoli sportu, ve kterém by se mohla objevit hodnota. Zvláště rád analyzuje trhy z různých úhlů pohledu a snaží se najít výhodu nad bookmakery.    Binární zaujetí …

NÁVODY

Fortuna pobočky | Vsaďte si a získejte vstupenky na fotbal

08.03.2024 15:00 Je jasné, že v době, kdy drtivá většina sázkařů přešla do online světa, nemají kamenné pobočky takové vytížení, jako tomu bylo ještě začátkem tisíciletí. Pobočkám tak pomalu, ale jistě zvoní hrana. Stále se ale, zvláště mezi starší generací sázkařů, najdou zastánci pobočkového sázení. Tradice je tradice. Pokud tedy patříte mezi sázkaře, kteří své tikety rádi probírají s kolegy u přepážky, připravili jsme si pro vás článek o pobočkách Fortuny.  …

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v únoru 2024

04.03.2024 19:00 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    Se začátkem března se tradičně ohlédneme za nejkratším měsícem v roce. Oproti brutálně vydařenému lednu se celkový zisk nejlepších 10 servisů vrátil, řekněme, do zajetých kolejí. Po sečtení jednotlivých výnosů dostaneme krásných 525 485 Kč! Největší radost nám udělala naše nová akvizice…

NÁVODY

SportBeet – revoluční nástroj pro surebetting a valuebetting

28.02.2024 14:00 Každý, kdo chce být v kurzovém sázení úspěšný, pravděpodobně ví, že existují dvě základní strategie, které přináší dlouhodobý zisk. Řeč je samozřejmě o value bettingu (sázení s pozitivní očekávanou hodnotou) a sure bettingu (arbitrážní sázení). Obě dvě mají své přednosti, ale i svá úskalí. SportBreak nyní přichází s revolučním nástrojem SportBeet, který vám s těmito strategiemi pomůže a značně vám usnadní život. O co konkrétně půjde, si…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Pravda o varianci

22.02.2024 20:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Neela Shaha. Nell pracoval jako učitel a spisovatel na volné noze, aby se následně začal věnovat kurzovému sázení a obchodováíní. Je držitelem postgraduálního titulu z filozofie a psychologie. Originální znění článku najdete na webu pinnacle.com.   Kde se nachází výhoda? Čisté výsledky vs. počet obchodů   Dali jste si práci a objevili strategii, která funguje? Vaše sebevědomí roste s tím,…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.