BetX - bonusy BONUSY

BetX - bonusy

23.09.2024 12:00

Nedávno jsme vám přinesli recenzi stále ještě poměrně nové sázkové kanceláře BetX. Pojďme se tedy podívat na to, co sázkaře jednoznačně zajímá nejvíce – bonusy. BetX totiž nabízí poměrně slušné možnosti, se kterými si můžete své začátky na jeho platformě zlepšit. Co vám tedy přináší?

 

Bonus 500 Kč na sázení

Nejzajímavějším bonusem, který pro své klienty BetX nabízí, je rozhodně bonus 500 Kč na sázení. Jedná se totiž v podstatě o takzvanou „sázku bez rizika“, protože za provedené sázky v hodnotě 500 Kč vám BetX vrátí 500 Kč na váš účet. Postup pro získání bonusu přitom není nijak složitý:

·       Ze všeho nejdříve je nutné dokončit plnou registraci.

·       Aktivujte si bonus v sekci Dostupné bonusypo přihlášení do vašeho účtu.

·       Vsaďte si tikety v celkové hodnotě alespoň 500 Kč.

·       Započítávají se všechny tikety, na kterých jsou alespoň 3 příležitosti s minimálním kurzem 1,5. Kurz musí být alespoň na této hodnotě i po vyhodnocení tiketu. Započítávají se pouze AKO tikety.

·       Cashoutovaný tiket se nepočítá.

·       Bonus se vám připíše do 24 hodin po splnění podmínek.

BetX bonus 500 Kč na sázení

Díky tomuto bonusu si tak můžete vyzkoušet, jak se vám bude na platformě BetX sázet a co všechno vám v oblasti kurzové nabídky přináší. Pokud byste si nevěděli rady, na co si vsadit, můžete samozřejmě využít služby našich profesionálních servisů, které vás navedou tím správným směrem.

 

Vstupní bonus sport až 50 000 Kč

Kromě počátečního bonusu ve výši 500 Kč nabízí BetX také klasický vkladový bonus do výše až 50 000 Kč. Ten můžete využít v případě, že se vám v BetX sází dobře a chcete z něj vytáhnout do startu co nejvíce. Postup pro získání tohoto bonusu je však již o poznání náročnější:

·       Ze všeho nejdříve dokončete kompletní registraci.

·       Opět si aktivujte bonus v sekci Dostupné bonusy“, kterou najdete v nabídce účtu.

·       Proveďte vklad v minimální výši 300 Kč. Pro maximální bonus je nutné vložit 50 000 Kč.

·       Pro získání kompletního bonusu je nutné výši vkladu 20× prosázet.

·       Do prosázení se započítávají pouze AKO tikety obsahující alespoň 4 sázkové příležitosti, z nichž každá má kurz minimálně 1,45. Tento kurz musí být stejný i po vyhodnocení tiketu a cashout tikety nejsou započítávány.

·       Bonus se přičítá po čtvrtinách. První část dostanete za prosázení 5násobku, druhou za 10násobek, třetí za 15násobek a kompletní bonus za prosázený 20násobek vašeho vkladu.

·       Podmínky prosázení je nutné splnit do 60 dnů od provedení prvního vkladu.

BetX - vstupní bonus až 50 000 Kč

A jak tedy bonus vypadá v praxi? Pokud si například vložíte 500 Kč, máte nárok na bonus ve stejné výši. Za prosázení 2 500 Kč, obdržíte prvních 125 Kč. Po prosázení celkem 5 000 Kč, získáte dalších 125. Jakmile prosázíte 7 500 Kč, máte dalších 125 Kč a po prosázení 10 000 Kč obdržíte zbývajících 125 Kč. Ty můžete ihned využít pro další sázení.

 

Bonusy v BetX tak rozhodně nejsou špatné a ve vašich prvních krůčcích v této méně známé sázkové kanceláři vám jistě přijdou vhod.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.