Napsali o nás (a našich servisech) OSOBNOSTI SPORTBREAKU

Napsali o nás (a našich servisech)

12.10.2023 20:00

Verifikace na druhou. Tak bychom klidně mohli pojmenovat tento blogový příspěvek. Rozhodli jsme se zveřejnit některé recenze, články a zmínky, které můžete na internetu o SportBreaku a našich servisech najít, a které nejsou placenými PR články.

 

Dva naše nejúspěšnější servisy odkrývají svá tajemství

HOSTAL a FINNYS. Dvě sázkařské legendy, které s přehledem vládnou SportBreak rankingu, poodkryly své karty a prozradily něco málo ze svého sázkařského umění. S prvním jmenovaným vyšel na portále zijuspesne.cz obsáhlý rozhovor už v říjnu 2021, nicméně vyextrahovat z něj spoustu zajímavých informací můžete pořád.

Začátkem podzimu 2023 vyšel v rámci podcastu Svět zdravých a úspěšných hráčů videorozhovor s Finnysem. Podcast moderuje jiný známý sázkař a zaštiťuje ho web sazeni-online.eu. Všem našim čtenářům doporučujeme si Finnyse poslechnout.   

 

Recenze našich služeb

Kromě rozhovorů s našimi TOP servisy najdete na internetu také několik článků přímo o nás. Nejaktuálnějším z nich je objektivní recenze SportBreaku na webu slothbet.com. Jde o český recenzní portál, který se zabývá nejen kurzovým sázením (recenze sázkových kanceláří, informace o verifikačních portálech atd.), ale hazardními hrami obecně. Najdete tam objektivní recenze českých a zahraničních hazardních webů, číselných loterií, výherních automatů apod.

 

Spokojení zákazníci

A na závěr tohoto kratičkého blogu vám chceme ještě jednou poděkovat za příznivé zprávy, které od vás dostáváme. Vždy nás potěší a nabijí energií do další práce. Jsme neskutečně rádi, že vám naše služby dělají radost a že se vám investice do našich servisů dlouhodobě vyplácí. Zde přepis zprávy od jednoho z vás (originální screen konverzace najdete na našem telegramu). Ještě jednou díky!

Zdravím, mám potřebu extra poděkovat 3 servisů, který mi docela změnily život. Jestli můžete, tak předejte zprávu El Nino, Česká Házená a Accos. Já je měl celý tenhle měsíc a vydělal skoro 120 tisíc. To jsou moje 3 měsíční výplaty. A to sázím za mnohem menší vklady než oni. Chápu, že to asi nebude takhle pořád, ale rád bych chtěl nějak poděkovat, protože to pro mě i moji rodinu dost znamená. Poprvé se na mě v sázení usmálo štěstí. Díky že tohle děláte, Sportbreak je skvělej. Jste nejlepší.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lubomír Přibyl

Kurzové sázení není pro Luboše pouze koníček, ale životní styl. Sportovním analýzám a statistikám se věnuje přes deset let. V současnosti pracuje jako sportovní redaktor.

Další zajímavé články od stejného autora

VÍKENDOVÉ ŠLÁGRY

VÍKENDOVÉ ŠLÁGRY: Co sledovat o víkendu 6. až 7. ledna 2024

05.01.2024 20:15 V naší rubrice „VÍKENDOVÉ ŠLÁGRY“ vám servírujeme přehled těch nejzajímavějších víkendových sportovních přenosů. Ty největší pecky najdete v naší tabulce níže. Nezapomeňte si na víkend vsadit! Inspiraci najdete u našich nejlepších sázkařských servisů.   Sobota 6. ledna  Čas TV stanice Sport Zápas  01:00 Nova Sport 1 Lední hokej NHL: New Jersey – Chicago  04:00 Nova Sport 1 Lední hokej NHL: Anaheim – Winnipeg  12:30 Nova Sport 4 Fotbal…

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v prosinci 2023

01.01.2024 21:30 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    V posledním měsíci roku 2023 se sice žádný z našich nejlepších servisů nepřehoupl přes 100 tisíc, ale máme obrovskou radost z dalšího nárůstu úspěšných sázkařů, kteří pro svou verifikaci využívají naše služby. To jen potvrzuje naši pozici nejlepšího verifikačního portálu na československé…

TIPY A RADY

Změny v loterijním zákoně pro rok 2024

30.12.2023 11:30 Mnozí z nás ještě mají v živé paměti rok 2017 a změnu loterijního zákona, která vyústila mj. v odchod zahraničních sázkových kanceláří z Česka. Tuzemští sázkaři tak ze dne na den přišli o možnost legálně využívat populární zahraniční platformy a museli se spokojit s nabídkou licencovaných provozovatelů v čele s Tipsportem a Fortunou. Od 1. ledna 2024 nás čekají další změny. Pojďme se spolu blíže podívat na to, co všechno se na poli hazardu v…

VÍKENDOVÉ ŠLÁGRY

VÍKENDOVÉ ŠLÁGRY: Co sledovat o víkendu 30. až 31. prosince 2023

29.12.2023 21:45 V naší rubrice „VÍKENDOVÉ ŠLÁGRY“ vám servírujeme přehled těch nejzajímavějších víkendových sportovních přenosů. Ty největší pecky najdete v naší tabulce níže. Nezapomeňte si na víkend vsadit! Inspiraci najdete u našich nejlepších sázkařských servisů.   Sobota 30. prosince  Čas TV stanice Sport Zápas  01:00 Nova Sport 1 Lední hokej NHL: Columbus – Toronto  02:00 Nova Sport 2 Lední hokej NHL: St. Louis – Colorado  04:00 Nova Sport 1…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Middling: Jaká je hodnota bodu?

29.12.2023 01:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od akciového stratéga a bookmakera Jonathona Bryckiho. Jonathon vystudoval finance a ekonomii na University of Sydney, kde v rámci svého studia financí napsal diplomovou práci o efektivitě trhu sázek na anglickou Premier League.   Jak se “middling” v sázení používá? Jsou si všechny body rovny? Hledání hodnoty middle sázky   Existuje nespočet sázkových strategií, které se jeví jako legitimní…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.