Chance registrace | Jak na to? NÁVODY

Chance registrace | Jak na to?

25.08.2024 09:00

Pro mnohé z vás určitě není Chance žádnou neznámou. Aby taky byla, vždyť se řadí mezi vůbec nejstarší sázkové kanceláře v Česku. Pokud si v ní chcete vsadit i vy, musíte se samozřejmě nejdříve zaregistrovat. Jak na to a co všechno budete muset vykonat? Přesně to se dozvíte v našem článku níže.

 

Registrace z PC

Za nás tím vůbec nejrychlejším a jednoznačně nejpohodlnějším způsobem registrace na Chanci je pomocí počítače. Na něm je totiž vše přehledné a všechno zvládnete za pár vteřin na několik kliknutí. Níže najdete kompletní návod krok za krokem, jak se na Chanci zaregistrovat.

  • Vstupte na stránky Chance a v pravém horním rohu klikněte na „Registrovat“.  
  • Na následující stránce se otevře registrační formulář. V něm je nutné vyplnit všechny povinné údaje.
  • Po jejich vyplnění klikněte na tlačítko „Registrovat“ ve spodní části formuláře a automaticky proběhne ověření vašich údajů.
  • Jakmile je ověření hotové, obdržíte e-mail s odkazem, díky kterému své konto aktivujete. Následně získáte SMS s dočasným heslem pro přístup do internetového konta v Chanci.
  • Po přihlášení do svého účtu a jeho aktivaci si můžete změnit své dočasné heslo.
  • V účtu přejděte do jeho nastavení a proveďte ověření své totožnosti. Ověřit si ji můžete pomocí podporovaných bank nebo na pobočce Chance.  
  • Následně klikněte na možnost Vklad a přiřaďte ke svému účtu platební metodu. Vybrat můžete kartu, bankovní účet nebo internetovou peněženku vedenou na vaše jméno. Pro ověření platební metody je nutné provést vklad ve výši 1 Kč.
  • V nabídce účtu si poté nastavte své herní limity.
  • Po dokončení celého tohoto postupu je vaše registrace kompletně hotová.

Při registraci se rozhodně nemůžete ztratit a vše je intuitivní. Pokud jste se navíc už v minulosti registrovali na Tipsportu, budete mít registraci u Chance ještě snazší. Tyto sázkové kanceláře mají v podstatě totožné platformy (liší se pouze barevně) a registrační proces je v obou případech stejný. K dispozici navíc samozřejmě vždy máte Chance podporu, která pomůže s každým případným problémem.  

 

Chance registrační formulář

 

Registrace prostřednictvím mobilu

Chance z úzké kooperace s Tipsportem těží po všech směrech. Jistě i díky tomu nabízí velice povedenou mobilní aplikaci. Z ní je možné nejen sázet, sledovat live streamy prostřednictvím Chance TV a využívat všechny další funkce, ale samozřejmě také provést a dokončit registraci. I z mobilu je to nesmírně jednoduché.

V našem článku můžete najít způsob, jak si ji stáhnout a nainstalovat. Následně stačí znovu v pravém rohu kliknout na tlačítko Registrace a vyplnit celý registrační formulář. Vše probíhá naprosto stejně jako na počítači, takže návod si můžete přečíst výše.

 

Chance registrace z mobilu

 

Registrace na pobočce

Možná se řadíte do staré školy a máte nejraději sázení na pobočce. To už dnes bez registrace také není možné. Je ale možná registrace přímo na pobočce? Určitě ano, ale bez následného online účtu se stejně neobejdete.

Obsluha pobočky vám může pomoci se základní registrací a ověřením totožnosti, ale součástí registrace je také přiřazení platební metody a nastavení herních limitů. Bohužel však tyto dva kroky můžete provést pouze prostřednictvím internetu. Registraci na pobočce tedy nedokončíte.

 

Registrační bonus 200 Kč

Po dokončené registraci se vám otevře cesta k sázení a plnohodnotné hře. Pokud si chcete svůj vstup do světa kurzového sázení vylepšit, můžete si ihned po ní nárokovat svůj registrační bonus. Díky němu Chance nejen láká nové klienty, ale zároveň vám dává také možnost odzkoušet si, jak se vám u ní bude líbit.  

Registrační bonus u Chance je příjemných 200 Kč. Připisován je v jejich věrnostních bodech – Goldenech. Ty můžete okamžitě použít přímo na sázení. Pro svou hru pak můžete samozřejmě využít služby našich profesionálních servisů. My vám přejeme, hodně štěstí!

 

Související články

     – Chance přihlášení

     – Chance podpora

     – Chance ověření totožnosti

     – Chance pobočky

     – Chance TV

     – Jak vybrat peníze z Chance?

     – Chance aplikace

     – Kontrola tiketu u Chance

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

SazkaBet přihlášení

27.05.2024 12:00 Základem každého sázkaře je jeho účet u sázkové kanceláře. Bez něho jednoduše není možné sázet a vyhrávat. Ani ti z vás, kteří využívají naše profesionální sázkové servisy, se bez účtu neobejdou. Pro zajištění přístupu do účtu je nutné se do něj přihlásit. V našem článku si proto ukážeme, jak se přihlásit do účtu u SazkaBet. Čtěte dál a dozvíte se, jak na to!   Přihlášení do SazkaBet účtu z PC První způsob přihlášení k SazkaBet účtu je z…

NÁVODY

Jak vybrat peníze z MerkurXtip?

27.05.2024 12:00 Ruku na srdce. Nikdo od sázení neočekává nic jiného než výhry. Právě pro ten pocit většina z nás sází a je tím, co od sázení očekáváme. Ještě, než vám však peníze ze zeleného tiketu dorazí na bankovní účet, musíte si zažádat o jejich výplatu. To samozřejmě platí u sázkové kanceláře MerkurXtip a my vám v článku ukážeme, jak při jejich výplatě postupovat.   Možnosti výběru V poslední době si mnoho hráčů vzniklo, že sázkové kanceláře nabízejí mnoho…

NÁVODY

Chance podpora – kontakty a s čím umí poradit?

23.05.2024 08:00 Klasické kamenné sázkové kanceláře či casina jsou již pomalu vyhynulým druhem. Všechno dění se pomalu, ale jistě přesunuje na internet. To vyžaduje nemalou dávku technologické zdatnosti a jak víme, technologie ne vždy fungují tak, jak chceme. Právě proto nabízí sázkové kanceláře propracovanou technickou podporu, která je řeší. Pojďte se s námi podívat, jak funguje u Chance.   Kontakty na zákaznickou podporu Chance Jenom těžko si dnes představit…

NÁVODY

Registrace forBet | Jak se zaregistrovat ve forBet?

20.05.2024 12:00 Na českém trhu sázkových kanceláří samozřejmě vévodí dobře zavedená jména. Když se tedy objeví někdo nový, je to pro hráče vždy zajímavá možnost pro rozšíření svých sázkařských obzorů. Jedním z nováčkům je například polský forBet, který si začíná utvářet slušnou základnu sázkařů. Pojďte se s námi podívat, jak se na něm můžete zaregistrovat i vy.   Registrace na počítači Jako u všech sázkových kanceláří i u forBet platí, že tím nejpohodlnějším a…

NÁVODY

MerkurXtip aplikace | Jak sázet z mobilu v MerkurXtip?

16.05.2024 00:00 Mobilní sázení zažívá v posledních letech ohromný rozmach. Není se také čemu divit. Z mobilu si totiž můžete vsadit kdykoliv a kdekoliv. Nejinak je tomu také u zahraniční sázkové kanceláře MerkurXtip. Pojďte se s námi podívat, jak je to s její mobilní aplikací a jakým způsobem si můžete z mobilu vsadit.   MerkurXtip appku nemá Hned na úvod je třeba si říct, že MerkurXtip nativní aplikaci nenabízí. Nenajdete ji tedy na žádném ze storů a nemůžete…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.