LOH 2024: Speciální balíčky od Dextera a Athletics Inside OSOBNOSTI SPORTBREAKU

LOH 2024: Speciální balíčky od Dextera a Athletics Inside

25.07.2024 21:45

Sportovní událost roku je tu! Úvodní ceremoniál letních olmypijských her v Paříži je sice naplánován na pátek 26. července, ale už ve středu 24. byl odstartován fotbalový a rugbyový turnaj mužů. A s nimi přišly také první olympijské sázky našich verifikovaných servisů. My budeme tlačit především dva speciální olympijské balíčky, které si pro vás připravily dvě veleúspěšně poradenství, konkrétně ATHLETICS INSIDE a DEXTER. Pojďme si k nim říct pár slov.

 

ATHLETICS INSIDE

Tato dvojice atletických insiderů patří mezi nejžhavější zboží, které na platformě SportBreak najdete. Jejich přehled je neskutečný. Statistiky před startem OH to jen dokazují. Ze 178 dosavadních tiketů jich hned 115 bylo zelených, a to vše s více než 36% YIELDEM! Kdo to má?!

 

Naší první velkou akcí na SportBreaku bylo v březnu halové mistrovství světa. Během tří dnů jsme na něm udělali zisk přes 37 jednotek (18 725 Kč). Druhou velkou akcí bylo červnové mistrovství Evropy, kde byl náš zisk během sedmi dnů téměř 100 jednotek (48 715 Kč). Dařilo se nám i v průběhu celé sezóny na Diamantových ligách a celkově jsme za 5 měsíců nasbírali více jak 250 jednotek do zisku (125 505 Kč), což dělá neskutečné zhodnocení 36 %.

Třetí velkou letošní akcí pro nás budou olympijské hry. Věříme, že dokážeme navázat na dosavadní úspěchy a opět vyděláme nějaké penízky. Budeme jako vždy mít nějaké informace ze zákulisí a věříme, že opět dokážeme sázkové kanceláře porazit. Během olympijských her si chceme udržet naše současné zhodnocení okolo 30 % a naším cílem je zisk 50 000 Kč.

 

Představení balíčku
  • Sázková kancelář: Tipsport (okolo 90%)
  • Počet očekávaných tipů: okolo 50
  • Detaily tipů: Většina bude prematch + budou hlásit i případné surebety
  • Čas odesílání tipů: 07:00 – 23:00
  • Cena balíčku: 3 000 Kč
  • Detail balíčku zde

 

DEXTER

Legenda české sázkařské scény je zpět! Dexter si dal od května pauzu, aby nabral síly a plně se soustředil na přípravu na vrchol sezóny. Jeho dosavadní statistiky zahrnují 826 tipů s průměrným vkladem 2 715 Kč a více než 22% YIELDEM. Celkový profit atakuje půl milionovou hranici.

 

Bylo by nezodpovědné slibovat tučný zisk, protože sport je často nevyzpytatelný a navíc proti nám stojí sázkovky, které se stále zdokonalují v tom, jak úspěšným sázkařům znepříjemnit život. Fakta mě ale přesto vedou k mírnému optimismu... Na olympiádu se speciálně připravuji dlouhodobě, za mými tipy budou tisíce hodin přípravy během celého olympijského cyklu, desítky hodin sledování soutěží, médií, sociálních sítí a pohybů kurzů přímo během OH a k tomu mnohaleté zkušenosti profesionálního sázkaře. Na olympiády se zaměřuji od roku 2004 a můj osobní zisk byl vždy minimálně šestimístný! Věřím, že tomu ani letos nebude jinak a zároveň doufám, že se „svezete“ se mnou.

Proč olympiády? Protože zde sázkovky vypisují i sportovní odvětví, která v nabídce běžně nejsou, tudíž s nimi nemají zkušenosti a četnost chyb ze strany bookmakerů je tady mnohem vyšší než třeba u fotbalu nebo hokeje. I když jistě využívají nějaké insidery, mám ověřeno, že třeba i úspěšný aktivní sportovec často není schopen adekvátně odhadnout kurzy, pokud zároveň sám není zkušený sázkař. Počet tipů se předem těžko odhaduje, protože bude záležet na nabídce, ale myslím, že mohu zaručit minimálně třicet tipů po dobu her. A věřím, že jich bude podstatně víc.

Vzhledem k neserióznosti většiny sázkovek (dropy, nesmyslné limity, schvalování, blokace účtu atd.) budu sávat tipy výhradně u Tipsportu, který považuji za jasnou jedničku na domácím trhu. Vám však rozhodně doporučuji sledovat kurzy i u konkurenčních sázkovek, kde může být v konkrétní chvíli výhodnější kurz a při troše štěstí vás ho nechají i vsadit. Kdo mé tipy odebírá dlouhodobě, tak ví, že si zakládám na někdy i dost důkladných analýzách. Omlouvám se těm, kteří je rádi čtou, ale v případě olympiády jsem se rozhodl od nich výjimečně upustit. Z časových důvodů budu dávat jen holé tipy. Program bude tak nabitý, že by to bylo opravdu kontraproduktivní.

Bohužel se určitě nevyhneme dropům kurzů. Tady bude záležet na vaší rychlosti, kdy tip vsadíte, a také na sázkařském citu. Zjednodušeně řečeno při nízkém dropu ještě vsadit, při vyšším už ne, ale podívat se na kurzy konkurenčních sázkovek, nebo případně počkat, jestli se po nějakém časovém úseku kurzy zase nenarovnají. Hry v Paříži jsou za dveřmi a já už se nemůžu dočkat! Půjdete do toho s Dexterem?

 

Představení balíčku
  • Sázková kancelář: Tipsport
  • Počet očekávaných tipů: 30+
  • Cena balíčku: 3 000 Kč
  • Detail balíčku zde

 

Jak balíčky zakoupit?

Registrovaní uživatelé zakoupí členství tak, jak jsou zvyklí, tedy přímo v detailu vybraného balíčku. Stačí kliknout na tlačítko vybízející k nákupu. Cenu u obou balíčků jsme nastavili na příjemných 3 000 Kč. Vám už jen zbývá rozhodnout se, jestli zakoupíte oba balíčky nebo si vystačíte s jedním dle vlastní volby. Průběžné statistiky obou balíčků včetně vyhodnocených sázek budou samozřejmě k vidění na jejich profilu. 

 

  Přejít ke koupi balíčku ATHLETICS INSIDE  

 

  Přejít ke koupi balíčku DEXTER  

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lubomír Přibyl

Kurzové sázení není pro Luboše pouze koníček, ale životní styl. Sportovním analýzám a statistikám se věnuje přes deset let. V současnosti pracuje jako sportovní redaktor.

Další zajímavé články od stejného autora

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Úvod do teorie pravděpodobnosti a bayesovská inference v hazardu

01.09.2024 16:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Bryana Nicholsona, který je mj. autorem několika knih o kurzovém sázení včetně jeho nejznámější publikace Hypnotised by Number. Bryanovou největší specializací je golf.   Co je teorie pravděpodobnosti a jak funguje? Jak funguje Bayesova věta v praxi? Podmíněná pravděpodobnost v sázení na fotbal Bayesovská inference v hazardu   Ti, kteří studovali teorii pravděpodobnosti…

TIPY A RADY

Jak vydělat peníze na internetu prostřednictvím SportBreaku a SportBeetu

25.08.2024 10:40 Máte po práci nebo po škole volný čas navíc a rádi byste ho přetavili v peníze, ale na brigádu do call centra nebo Mekáče se vám nechce? Pak jste už pravděpodobně zkoušeli googlit fráze typu „Jak vydělat peníze na internetu“ nebo „Přivýdělek z domova“ apod., že? My jsme to také zkoušeli, takže víme, co jste našli. Jestli vás vyplňování dotazníků, založení vlastního webu, copywriting nebo natáčení videí neláká, máme pro vás nestandardní, ale…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Goalimpact – Jak sázet díky objektivnímu hodnocení hráčů

10.08.2024 18:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článek od Dr. Patricka Maye, který je v současné době zodpovědný startup Goalimpact. Ten objektivně hodnotí hráče pouze na základě měření jejich vlivu na konečný výsledek. Goalimpact spojuje jeho vědecké vzdělání s hlubokou láskou k fotbalu.    Příběh společnosti Goalimpact Jak Goalimpact používá metriky a statistiku Případová studie z reálného života Jak může Goalimpact pomoci sázkařům?   Původně…

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v červenci 2024

06.08.2024 20:15 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    V červenci se dařilo! Ani jeden ze servisů se sice nepřehoupl přes magickou hranici 100 tisíc, ale desítka nejziskovějších servisů v červenci dohromady urvala 451 925 Kč, což je o více než sto tisíc více než v červnu. A to je na letní měsíc krásný výsledek, ze kterého máme radost nejen my,…

EURO

Program EURO 2024 (aktualizované výsledky)

14.07.2024 23:00 Konečně jsme se dočkali. Jedna z hlavních sportovních událostí roku, fotbalové EURO, odstartuje v pátek 14. června soubojem domácího Německa s výběrem Skotka. Vrchol fotbalové sezóny vyhlíží také čeští fotbalisté, kteří přijdou na řadu v úterý 18. červnu. Los jim na začátek postavil do cesty jednoho z favoritů turnaje – Portugalsko. O postup mezi nejlepší šestnáctku se dále s Gruzií a Tureckem. Na kompletní rozpis šampionátu se podívejte níže.  …

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.