Bonusy v českých sázkových kancelářích: Bonusy bez vkladu BONUSY

Bonusy v českých sázkových kancelářích: Bonusy bez vkladu

10.10.2024 22:00

Vysvětlovat vám, proč je důležité nebýt lenoch a založit si účet u co největšího množství sázkových kanceláří není potřeba. Natolik jsme si jistí, že rozumíte alespoň základům value bettingu a důležitosti sázet nejvyšší možný kurz, který na trhu najdete. Příjemným doprovodným efektem nově založeného účtu je navíc nálož bonusů, kterou vás sázkové kanceláře na začátku zahrnou. V tomto článku se zaměříme na bonusy, které dostanete za pouhou registraci, potažmo za ověření identity.

 

Tipsport

U české jedničky aktuálně dostanete bonus v hodnotě 300 Kč, nicméně tato částka se v průběhu konání velkých sportovních akcí (např. MS v hokeji nebo EURO), navyšuje na 500 Kč. Bonus je novým sázkařům s ověřeným účtem připsán v podobě Netů, přičemž 1 Net má hodnotu 1 Kč.

     – Tipsport bonus za registraci – 500 Kč

 

Chance

V Chanci narazíte v podstatě na ten samý bonus jako u Tipsportu. Jen si místo 300 Kč dosaďte 200 Kč a místo Netů Goldeny a máte to.

 

Fortuna

U „žlutých“ jak se Fortuně mezi sázkaři říká, v tom mají na první pohled trochu nepořádek. Na webu mají v bonusech trochu guláš, ve kterém není těžké se ztratit. I tak by vás ale neměl minout registrační bonus ve výši 300 Kč.

     – Fortuna bonus za registraci – 300 Kč

 

SazkaBet

U SazkaBetu je to easy. Stačí vyplnit registrační formulář, dokončit plnohodnotné ověření účtu a následně počkat, až vám dorazí pětistovka na hráčský účet.

     – SazkaBet bonus za registraci – 500 Kč

 

SynotTip

U Synotu jde o dva bonusy v jednom. První částí bonusu je 500 tzv. Benefit Bodů rozdělených na dvě půlky, z nichž jednu dostanete za ověření totožnosti a druhou za ověření bankovního účtu. Druhá část svou podstatu nese už v názvu. Jde o sázku bez rizika v hodnotě 500 Kč. Jednoduše vsadíte pětikilo, a když to nevyjde, Synot vám ho vrátí.

     – Synot Tip bonus za registraci – 500 BB + sázka bez rizika 500 Kč

 

Betano

U „oranžových“ jde o kombinaci sázky zdarma v hodnotě 100 Kč a 250 volných toček na automatu Multi Vegas 81, přičemž hodnota jedné otočky je 1 Kč. Také v Betanu je, stejně jako u dalších společností, bonus navázán na ověření účtu.

     – Betano bonus za registraci – 500 Kč

 

forBET

Nejnižší bonus bez vkladu najdeme u forBET. Všichni nově příchozí obdrží rovných 100 Kč. Jediná podmínka je pochopitelně ověření účtu.

     – forBET bonus za registraci – 100 Kč

 

MerkurXtip

Merkur bonusy docela točí, takže není jisté, jak dlouho aktuální bonus v nabídce vlastně vydrží. Čistokrevný no deposit bonus je de facto pouze 50 free spinů, které obdrží hráč po registraci. K tomu mu ještě náleží 200 Kč, které ale obdrží po protočení 500 Kč, a to buď na automatech nebo AKO sázkách.

    – MerkurXtip bonus za registraci

 

BetX

BetX byly dlouhou dobu pouze sázkové terminály, ale to už neplatí. Nově si můžete u BetX vsadit také online. A všichni, kdo se registrují a prosází pětistovku, dostanou stejnou částku nazpět.

     – BetX sázka zdarma 500 Kč

 

Kingsbet

Nejnovější přírůstek do rodiny licencovaných sázkovek – Kingsbet – přináší free bet neboli sázku zdarma v hodnotě 500 Kč. Stačí založit účet, poslat si na něj pětistovku a free bet v hodnotě 500 Kč je váš.

     – Kingsbet bonus za registraci

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lubomír Přibyl

Kurzové sázení není pro Luboše pouze koníček, ale životní styl. Sportovním analýzám a statistikám se věnuje přes deset let. V současnosti pracuje jako sportovní redaktor.

Další zajímavé články od stejného autora

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v září 2024

07.10.2024 21:00 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    Součet zisků nejlepší desítky měsíce se oproti srpnu v podstatě nezměnil. Důležité je, že se opět podařilo překonat půlmilionovou hranici! Celkový zisk za září činí 520 025 Kč! Pojďme nyní klasicky k nejlepší pětce. Měsíc snů zažil sázkař vystupující pod nickem MARIO82. Poprvé od založení…

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v srpnu 2024

08.09.2024 17:15 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    Po nárůstu zisku TOP 10 v červenci došlo k progresu také v srpnu. V posledním letním měsíci se celkové zisky nejlepší desítky zvedly na 527 045 Kč, což je více než 16% měziměsíční nárůst! Těšíme se, že s přicházejícím podzimem a novými posilami do řad našich poradců, se zisky, a tím pádem i…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Úvod do teorie pravděpodobnosti a bayesovská inference v hazardu

01.09.2024 16:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Bryana Nicholsona, který je mj. autorem několika knih o kurzovém sázení včetně jeho nejznámější publikace Hypnotised by Number. Bryanovou největší specializací je golf.   Co je teorie pravděpodobnosti a jak funguje? Jak funguje Bayesova věta v praxi? Podmíněná pravděpodobnost v sázení na fotbal Bayesovská inference v hazardu   Ti, kteří studovali teorii pravděpodobnosti…

TIPY A RADY

Jak vydělat peníze na internetu prostřednictvím SportBreaku a SportBeetu

25.08.2024 10:40 Máte po práci nebo po škole volný čas navíc a rádi byste ho přetavili v peníze, ale na brigádu do call centra nebo Mekáče se vám nechce? Pak jste už pravděpodobně zkoušeli googlit fráze typu „Jak vydělat peníze na internetu“ nebo „Přivýdělek z domova“ apod., že? My jsme to také zkoušeli, takže víme, co jste našli. Jestli vás vyplňování dotazníků, založení vlastního webu, copywriting nebo natáčení videí neláká, máme pro vás nestandardní, ale…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Goalimpact – Jak sázet díky objektivnímu hodnocení hráčů

10.08.2024 18:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článek od Dr. Patricka Maye, který je v současné době zodpovědný startup Goalimpact. Ten objektivně hodnotí hráče pouze na základě měření jejich vlivu na konečný výsledek. Goalimpact spojuje jeho vědecké vzdělání s hlubokou láskou k fotbalu.    Příběh společnosti Goalimpact Jak Goalimpact používá metriky a statistiku Případová studie z reálného života Jak může Goalimpact pomoci sázkařům?   Původně…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.