Tipsport podpora – jak ji kontaktovat a s čím mi může pomoci? NÁVODY

Tipsport podpora – jak ji kontaktovat a s čím mi může pomoci?

21.04.2024 12:00

V současné době se všechny hazardní hry přesouvají do onlinu na internet. Technologie však vždy nejsou stoprocentní. Pro řešení různých potíží proto sázkové kanceláře poskytují propracovanou zákaznickou podporu. Tipsport je největší sázková kancelář u nás a podporu má zvládnutou opravdu bravurně. Pojďte zjistit, jak ji můžete kontaktovat a s čím vším vám může pomoct.

 

Jak kontaktovat zákaznickou podporu Tipsport?

Zákaznická podpora je nedílnou součástí každé sázkové kanceláře i jiných podobných internetových poskytovatelů služeb. Právě díky ní mohou mít zákazníci jistotu, že když se objeví problém, nezůstane to bez odezvy.

Podpora Tipsportu měsíčně vyřídí desítky tisíc dotazů a dle statistik společnosti ji alespoň jednou kontaktovala většina všech jejích klientů. Kontaktovat ji můžete i vy, a to prostřednictvím těchto kanálů:

  • Kontaktní formulář na stránkách Tipsportu
  • Chat (8:00 až 2:00)
  • Telefon +420 311 633 118 (8:00 až 22:00)
  • E-mail (podpora@tipsport.cz)
  • E-mail pro reklamace tiketu (reklamace@tipsport.cz)
  • E-mail pro reklamace Vegas her (hry.reklamace@tipsport.cz)

Tipsport podporu tak můžete kontaktovat pomocí různých mechanismů. Nejefektivnější a nejrychlejší řešení je rozhodně telefonická podpora, kde vám může její pracovník pomoci v reálném čase a můžete mu přesně popsat, jaký problém máte. Velmi účinný je také chat, který je k dispozici dokonce do druhé hodiny ráno.

Pokud váš problém tolik nespěchá nebo k němu chcete dodat také screenshoty, můžete využít e-mailové podpory. Ta se liší v závislosti na tom, zda se váš problém týká kurzového sázení nebo Vegas her. Jestliže se domníváte, že váš tiket byl vyhodnocený nesprávně, můžete kontaktovat přímo oddělení reklamace tiketu nebo využít tlačítka přímo zabudovaného do tiketu.

 

Tipsport podpora

 

S jakými problémy mi Tipsport podpora pomůže?

Při používání Tipsportu se může objevit celá řada problémů. Některé jsou banální a vyřešit je dokážete za pár minut, jiné vyžadují komplexní spolupráci několika oddělení podpory. Mimo jiné vám tak může podpora pomoci například s:

  • Registrací a přihlášením
  • Mobilní aplikací Tipsport
  • Reklamací tiketu
  • Problémy v technických hrách
  • Zapomenutými přihlašovacími údaji
  • Nefunkčností přihlášení
  • Problémy při sázení a vyhodnocování tiketů
  • Všechny ostatní problémy spojené s vaším účtem

Podporu můžete kontaktovat nejen při konkrétních problémech, ale také například v případě, že máte dotaz, na který vám adminové ve fóru nedokáží odpovědět. Pracovníci podpory fungují opravdu dobře, takže se nemusíte bát na nic zeptat. Vždy se nakonec doberete úspěšného řešení.

 

Související články

     – Tipsport registrace

     – Tipsport přihlášení

     – Tipsport ověření

     – Tipsport pobočky

     – Tipsport TV

     – Jak vybrat peníze z Tipsportu?

     – Tipsport aplikace

     – Kontrola tiketu u Tipsportu

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Mobilní aplikace Sazkabet | Vše pro sázení ve vaší kapse

06.09.2023 12:00 Není nic pohodlnějšího, než mít možnost vsadit si na svého favorita kdykoli a odkudkoli chcete. Přesně tento komfort a řadu dalších výhod vám přináší mobilní aplikace Sazkabet. Projděte si s námi krok za krokem, jak ji nainstalovat, jak si vsadit nebo jaké jsou její hlavní funkce. Mobilní aplikace je nejrychlejší způsob, jakým se můžete chránit proti dropům svých oblíbených verifikovaných servisů.   K čemu je mobilní aplikace Sazkabet? S…

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Sázka bez remízy | Vysvětlení pojmu + praktické příklady

01.09.2023 13:00 Jestliže sázíte na hokej, fotbal, házenou či jiné sporty, ve kterých existuje možnost remízy, pravděpodobně jste se už s termínem „sázka bez remízy“ setkali. Víte ale, co tato sázka znamená, jak ovlivňuje kurz, kdy vyhráváte a kdy prohráváte? Pokud ne, pozorně si přečtěte náš článek.   Eliminujete riziko remízy Sázku bez remízy (jinak označovanou také jako SBR, DNB nebo AH 0) není složité pochopit. Zatímco u hlavních trhů zápasu, který může…

NÁVODY

Mobilní aplikace Chance | Sázejte kdykoli a odkudkoli

01.09.2023 12:00 Dostali jste od svého sázkového servisu tip, ale zrovna nemáte přístup k počítači? Nevadí! S aplikací Chance máte možnost sázet doslova odkudkoli. Pojďte se s námi podívat, jak si aplikaci nainstalovat, jak ji používat a jaké jsou její hlavní výhody.   K čemu mobilní aplikace Chance slouží? Mobilní aplikace od Chance přináší možnost sázet, sledovat zápasy a číst si fórum na této oblíbené sázkové kanceláři přímo ve vašem telefonu. Díky tomu se…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Lze využít metriku xG k předpovídání fotbalových zápasů pro větší zisk?

17.08.2023 22:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Josepha Buchdahla, který spravuje webové stránky www.football-data.co.uk, na kterém poskytuje historické výsledky, zápasové statistiky a údaje o kurzech. Je také autorem knih Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting & Risk Management (2003), How to Find a Black Cat in a Coal Cellar: The Truth about Sports Tipsters (2013) a Squares & Sharps, Suckers & Sharks: The…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Šoky a zklamání: Srovnání efektivity bookmakerů během mistrovství světa 2022

05.06.2023 20:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Josepha Buchdahla, který spravuje webové stránky www.football-data.co.uk, na kterém poskytuje historické výsledky, zápasové statistiky a údaje o kurzech. Je také autorem knih Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting & Risk Management (2003), How to Find a Black Cat in a Coal Cellar: The Truth about Sports Tipsters (2013) a Squares & Sharps, Suckers & Sharks: The…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.