Mobilní aplikace Synottip | Sázky přímo z mobilu NÁVODY

Mobilní aplikace Synottip | Sázky přímo z mobilu

22.10.2023 10:00

Tu situaci jistě mnozí znáte. Jste na služební cestě nebo dovolené, počítač zrovna není po ruce a cinkne vám tip od našeho verifikovaného poradenství? Co teď? Vytáhněte mobil a vsaďte ho rovnou z něj! S appkou Synottipu máte vše potřebné pro sázení po ruce. V našem článku vás seznámíme s jejími funkcemi i vším, co umí. Čtěte pozorně dál. 

 

K čemu mobilní aplikace slouží?

Prostřednictvím appky od Synottipu si můžete vsadit na své favority, sledovat aktuální statistiky, zahrát si v populárním online casinu nebo zkusit štěstí za pokerovým stolem. K tomu všemu vám stačí pouze připojení k internetu a nabitý telefon.  

Prostředí aplikace je přímo upravené pro mobily, díky čemuž je sázení výrazně pohodlnější a rychlejší než prostřednictvím mobilního prohlížeče. Přihlaste se, vyberte svého favorita a vsaďte si během pár okamžiků!  

 

Stažení a instalace      

Aplikaci si nejdříve musíte stáhnout, proto v mobilním prohlížeči přejděte na webové stránky Synottipu. V úvodní nabídce scrollujte dolů a klikněte na možnost Mobilní aplikace“. V novém okně klikněte na „Stáhnout pro Android“ a appka se sama stáhne. 

Po stažení ji najděte ve svém mobilu a kliknutím na instalační soubor spusťte instalaci. Jestliže váš telefon nepodporuje instalaci z neznámých zdrojů, nastavte tuto volbu v nastavení. Následně se vraťte zpět k instalačnímu souboru a znovu na něj klikněte.  

 

Stažení aplikace

Zdroj: Synottip.cz

 

Přihlášení do aplikace

Aby bylo možné se do aplikace přihlásit, musíte mít nejdříve založený účet. K tomu je potřeba vyplnit registrační formulář (návod na registraci u Synottipu) na webu Synottipu nebo v aplikaci. Máte-li už účet založený, otevřete appku a v pravém horním rohu klikněte na „Přihlásit“.  

Objeví se nové okno, ve kterém je nutné do připravených políček vyplnit svou přezdívku a heslo zadané při registraci. Po jejich vyplnění klikněte na tlačítko „Přihlásit“. To je všechno, aplikaci teď můžete využívat naplno.

 

Přihlášení Synottip

Okno pro přihlášení – Zdroj: Synottip.cz - mobilní aplikace

 

Jak se Synottip aplikace používá?

V aplikaci můžete využívat stejné funkce jako v klasickém webovém rozhraní. Umožňuje vám například:  

  • Vkládat a vybírat peníze
  • Sázet na prematch i live trhy
  • Sledovat statistiky 
  • Dívat se na live streamy u vybraných zápasů
  • Zkusit štěstí v online casinu nebo za pokerovými stoly
  • Upravovat údaje na svém účtu
  • Účastnit se soutěží a turnajů

Pro přidání příležitosti na tiket stačí kliknout na ikonu zvoleného kurzu. Tím je příležitost automaticky přidána na tiket, který si můžete rozkliknout a ihned vsadit, nebo na něj přidat další příležitosti. Pro kontrolu a vsazení tiketu rozklikněte spodní oranžovou lištu, která se objeví po přidání prvního tipu. 

 

Výběr příležitosti Synottip

Výběr příležitosti – Zdroj: Synottip.cz – mobilní aplikace

 

Rozklikněte tiket a zadejte částku, kterou chcete vsadit nebo její hodnotu zvolte z dostupných předvoleb. Když je vše připraveno, klikněte na tlačítko „Podat“. Váš tiket je nyní vsazen. Ať se zelená!  

 

Tiket Synottip

Menu tiketu - Zdroj: Synottip.cz – mobilní aplikace

 

V aplikaci můžete sázet i v režimu Live nebo zkusit své štěstí ve stovkách her v online casinu. Samozřejmostí je možnost prohlížení statistik, kontaktování zákaznické podpory nebo vkládání a vybírání prostředků.

 

Výhody mobilní aplikace 

  • Intuitivní ovládání
  • Povedené grafické zpracování
  • Možnost nastavit si upozornění o vyhodnoceném tiketu
  • Přístup do online casina

 

Nevýhody mobilní aplikace 

  • Není dostupná v Google Play
  • Není dostupná pro iOS

 

S aplikací Synottip vám nic neunikne

Jestliže se řadíte mezi početnou skupinu sázkařů, kteří pro své sázky využívají právě společnost Synottip, její appka je pro vás vysloveně povinností. Najdete v ní všechny potřebné funkce pro pohodlné sázení. Svůj tip od našich sázkařských servisů tak můžete vsadit prakticky kdekoliv na světě.  

 

Související články

– Chance aplikace

– Tipsport aplikace

Fortuna aplikace

Betano aplikace

Sazkabet aplikace

forBET aplikace

Doxxbet aplikácia

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.