SazkaBet Maraton | Každý měsíc hra o zajímavé ceny TIPY A RADY

SazkaBet Maraton | Každý měsíc hra o zajímavé ceny

27.05.2024 12:00

Společnost Sazka je nejdéle působícím poskytovatelem hazardních her na našem trhu. Za dobu své existence si již prošla mnohými změnami, mezi které patří mimo jiné také spuštění populární sázkové kanceláře SazkaBet. Tam se můžete účastnit mnoha zajímavých soutěží, mezi kterými můžete každý měsíc objevit také oblíbený SazkaBet maraton. O co vlastně jde a na co se v něm můžete těšit?

 

Zajímavé ceny každý měsíc

SazkaBet Maraton patří k dlouhodobým soutěžím a zúčastnit se ho můžete v této populární sázkové kanceláři začátkem každého měsíce. Ti, kteří Maraton doběhnou do konce, získají zajímavé finanční odměny, díky kterým si následně mohou vsadit další tikety nebo si je klidně vybrat na účet. Není tak nutné pro další sázky využívat vlastních prostředků, ale můžete se těšit z těch, které vyhrajete.

Každému z těch, kteří Maraton úspěšné dokončí, SazkaBet garantuje výhru minimálně 300 Kč. Skutečná odměna však záleží na tom, kolik hráčů daný Maraton doběhne do cíle. Prize pool se může lišit (minimálně se zpravidla rozděluje 200 000 Kč) a rozdělí se právě mezi všechny úspěšné „závodníky“.

 

Pravidla SazkaBet Maratonu

Stejně jako všechny soutěže na světě má i SazkaBet Maraton svá jasně daná pravidla. V nich není nijak těžké se zorientovat. Pokud vás jejich výčet zajímá, můžete si ho prohlédnout na následujících řádcích:

  • Nejprve je nutné se do Maratonu přihlásit na stránce soutěže kliknutím na tlačítko Přihlas se a hraj.
  • Maraton trvá od prvního dne v měsíci do desátého dne daného měsíce.
  • Přihlásit se musíte hned první den.
  • Každý den během trvání Maratonu je nutné vsadit alespoň jeden tiket s kurzem minimálně 2,00 s vkladem alespoň 200 Kč.
  • Do akce se nepočítají KOMBI tikety, všechny ostatní tikety ano.
  • O výhru se podělí všichni hráči, kteří v daném období vsadí každý den tiket splňující pravidla.

Pokud se vám tedy podaří projít celým desetidenním maratonem, můžete si být jistí, že vás nějaká ta finanční odměna nemine. Následně ji můžete ihned použít pro další sázky a zvýšit tak ještě více své šance na výhru. Výsledky Maratonu jsou obvykle známé do 48 hodin od jeho ukončení.

 

Stanete se maratoncem?

Jestliže se na SazkaBetu řadíte mezi aktivní sázkaře, Maraton si rozhodně nenechejte ujít. Můžete totiž ke svým výhrám ze sázek připsat také zajímavé odměny každý měsíc, což se rozhodně hodí. Pokud náhodou nebudete vědět, co vsadit, vsaďte na tipy našich profesionálních sázkových servisů a využijte jejich cenné zkušenosti.

 

Související články

     – SazkaBet Money Day

     – Prodejní místa Sazky

     – Kontrola tiketu u SazkaBet

     – Jak vybrat peníze ze SazkaBet?

     – SazkaBet aplikace

     – SazkaBet přihlášení k účtu

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.