AKO bonus na Betanu pro ještě vyšší výhry TIPY A RADY

AKO bonus na Betanu pro ještě vyšší výhry

27.05.2024 12:00

Každý sázkař ví, že přidáváním více příležitostí na tiket se snižuje pravděpodobnost jeho výhry. Pokud vám ale vyšší riziko nevadí a rádi vytváříte tikety plné různých příležitostí, Betano vám dává možnost vyhrát dokonce ještě více. Přináší vám totiž velmi povedený AKO bonus pro ještě vyšší kurzy u těch nejoblíbenějších soutěží. Pojďte se s námi podívat, jak funguje v praxi a jak ho můžete využít i vy.

 

Až 70 % navýšení výher

Jste příznivcem AKO tiketů? Máte rádi to vzrušení, když máte více zápasů na tiketu? Betano nyní servíruje jedinečnou možnost, jak si ještě přilepšit. U vybraných sportů máte totiž možnost dosáhnout až 70% navýšení výhry podle toho, kolik zápasů se na vašem tiketu nachází. Do navýšení jsou zařazené sázkařsky nejoblíbenější sporty:

  • Basketbal
  • Tenis
  • Fotbal

Nabídka se vztahuje na prakticky všechny hlavní fotbalové soutěže, nejvyšší basketbalové ligy a tenisové grandslamy či ATP a WTA soutěže vyjma challengerů. Právě u nich pak můžete získat zajímavé navýšení v případě využití AKO tiketu.

 

Jaké jsou podmínky AKO bonusu na Betanu?

Jistě už víte, že všechny bonusy mají své podmínky, které je nutné splnit. To se týká také AKO bonusu v sázkové kanceláři Betano. Co je tedy potřeba splnit?

  1. Tiket musí obsahovat 2 a více příležitostí z vybraných soutěží v rámci výše uvedených sportovních odvětví.
  2. Každá příležitost na tiketu musí mít kurz minimálně 1,50.
  3. Nabídka neplatí u KOMBI a BetBuilder tiketů.
  4. Bonus se vztahuje pouze na tyto hlavní sázky:
  • Fotbal: výsledek zápasu, OVER / UNDER počet gólů, oba týmy dají / nedají gól
  • Basketbal: výsledek zápasu, handicap, OVER / UNDER počet bodů
  • Tenis: výsledek zápasu, handicap, celkový počet setů
  1. Nabídka se vztahuje pouze na každý sport zvlášť, nelze ji uplatnit u tiketů, které obsahují například jednu událost z tenisu, jednu z basketbalu a jednu z fotbalu.
  2. Nabídka platí pouze na pre-match sázky bez MAX kurzu.
  3. Maximální navýšení je 500 000 Kč.

Jak už jsme zmínili výše, je také nutné sázet pouze na soutěže, které jsou do této nabídky zapojené. Najít mezi nimi pak můžete najít ty nejlepší soutěže ze všech sportovních odvětví. Rozhodně se tak nemusíte bát toho, že byste například museli sázet na nějaké menší soutěže.

Navyšování výhry závisí na tom, kolik příležitostí splňujících jednotlivé podmínky na tiket přidáte. Procentuální navýšení pak najdete v přehledné tabulce:

 

Počet příležitostí na tiketu

Fotbal

Basketbal / tenis

2

-

3 %

3

5 %

5 %

4

10 %

10 %

5

15 %

15 %

6

20 %

20 %

7

25 %

25 %

8

30 %

30 %

9

35 %

35 %

10

40 %

40 %

11

45 %

45 %

12

50 %

50 %

13

60 %

60 %

14

70 %

70 %

 

Samotná matematika je velmi jednoduchá. Pokud například vsadíte 4 příležitosti s celkovým kurzem 5,06 vaše případná výhra by bez navýšení činila 5 060 Kč, ale po navýšení to bude 5 512 Kč, což rozhodně není špatné.

 

Využít navýšení můžete i vy

Akce od Betana může do vaší hry přinést ještě trochu té akce navíc. Sestavit pěkný AKO tiket je rozhodně umění a získat k případné výhře ještě bonus navíc za tu práci určitě potěší. Nezáleží na tom, zda vsadíte přes počítač nebo mobilní aplikaci Betano, bonus se aktivuje vždy po splnění všech jeho podmínek. I vy tak máte šanci získat parádní navýšení.

 

Související články

     – Betano registrace

     – Betano přihlášení

     – Ověření účtu u Betana

     – Pobočky Betano

     – Kontrola tiketu u Betana

     – Jak vybrat peníze z účtu Betano?

     – Betano aplikace

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

BONUSY

Betano – registrační bonus 500 Kč a další doplňkové bonusy

29.07.2024 12:00 Společnost Betano přišla na český trh teprve v roce 2022. Už tehdy však byla v zahraničí oceněná coby jedna z nejlepších sázkových kanceláří a rychle si tak našla své klienty i u nás. Vděčí tomu nejen pestré kurzové nabídce, ale rozhodně i zajímavým bonusům které na hráče čekají. Pojďte se s námi podívat, co si pro nové klienty Betano připravilo.   Betano nabízí 500 Kč do hry za registraci Registrační bonusy jsou mezi hráči nesmírně oblíbené a…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Data stojící za udělováním karet ve fotbale: Co vzít v úvahu před sezónou 2023/2024

22.07.2024 21:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článek od Andrewa Beasleyho, jehož profesní kariéra se sice posunula od studia médií k práci v bance, ale jeho skutečnou vášní byl vždy fotbal. Poté, co pozoroval, jak se v jeho milovaném sportu rozšířila data, rychle se tomuto trendu přizpůsobil a nyní se věnuje analýze fotbalových statistik.   Jakou roli hraje v rozhodování VAR? Využití statistik společnosti Opta k analýze udělování karet Diskuse,…

NÁVODY

Kingsbet | Nová sázková kancelář

22.07.2024 10:00 Na našem trhu se nachází celá řada známých sázkovek, mezi kterými nechybí jména jako Tipsport, Betano či Fortuna. V roce 2024 však na trh vstoupilo další zajímavá sázková kancelář Kingsbet, která má rozhodně také co nabídnou. Pojďte se společně s námi podívat, co všechno vám nabízí.     O Kingsbet Možná už vás hra na klasických sázkových kancelářích nudí a chcete si vyzkoušet nějakou tu novinku. Pak pro vás může být Kingsbet zcela ideálním…

TIPY A RADY

Fortuna | Věrnostní body

15.07.2024 12:00 Mnoho českých sázkových kanceláří nabízí pro své pravidelné hráče zajímavou formu odměn prostřednictvím věrnostních bodů. Výjimkou není ani velmi oblíbená Fortuna, který tento systém na své platformě rovněž nabízí. Pojďte se společně s námi dozvědět, jak věrnostní body Fortuny fungují.   Co jsou to věrnostní body na Fortuně? Věrnostní body od Fortuny jsou způsob, prostřednictvím kterého Fortuna odměňuje sázející, jež hrají prostřednictvím její…

BONUSY

Fortuna – registrační bonus 300 Kč

11.07.2024 12:00 Sázková kancelář Fortuna je nejstarší sázkovou kanceláří na českém trhu. Působí na něm už od roku 1991 a od té doby si stačila vybudovat velmi silnou hráčskou základnu. Ta se neustále rozrůstá nejen díky široké kurzové nabídce, ale také početným bonusům. Nejzajímavější pro hráče je jistě bonus za registraci, který na Fortuně činí rovných 300 Kč. Pojďte se s námi o něm dozvědět více.   Bonus 300 Kč za registraci u Fortuny Registrační bonusy…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.