Bet Builder | Co to je a jak funguje? SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Bet Builder | Co to je a jak funguje?

19.11.2023 14:00

Ve světě kurzového sázení dlouhou dobu platilo, že pokud chcete vsadit více příležitostí na jeden zápas, musíte je rozdělit na větší počet tiketů. Vsadit například na počet rohů a zároveň i výsledek zápasu bylo dříve v rámci jediného tiketu nemožné. To všechno ale změnila funkce Bet Builder. Co to tedy vlastně je a jak ji při sázení využít? To si povíme v našem článku.

 

Co je to Bet Builder?

Ve zkratce řečeno, funkce Bet Builder je AKO sázka, při které se na tiketu kombinuje více příležitostí z jednoho zápasu. Vsadit si tak můžete klidně na několik příležitostí najednou a vytvořit si zcela unikátní, vlastní tip, který dává větší prostor pro implementaci vhodné strategie k danému zápasu.

 

Jaký je rozdíl mezi Bet Builderem a kombinovanou sázkou?

S kombinovanými sázkami se na dnešním trhu setkáte běžně. Jedná se o příležitosti vypsané bookmakerem zahrnující dvě události v rámci jednoho kurzu. Tradičně může kombinovaná sázka vypadat třeba takto:

 

  • Počet gólů v zápase a výsledek zápasu – 5,5+ / domácí
  • Střelec v zápasu bude a počet gólů v zápase – Ronaldo / 2,5+

 

Bet Builder ale umožňuje vsadit si klidně i 7 příležitostí v rámci jediného sportovního klání. Můžete tak například na jeden tiket vsadit počet gólů v zápase, výsledek zápasu, střelce a počet rohů. Příležitosti přidáváte na tiket jednotlivě, jako kdybyste sestavovali AKO tiket. To může zcela zásadně ovlivnit vaši strategii a samozřejmě také výsledný kurz.

 

Jaké sázkové kanceláře Bet Builder nabízejí?

Benevolence sázkových kanceláří v tomto směru však není nekonečná. Obvykle je možné do Bet Builderu zařadit pouze příležitosti, které si sázková kancelář vybere. Často bývá omezený celkový kurz sázek v tomto režimu nebo počet tipů zařazených na tiket. Se snížením celkového kurzu se zároveň pojí největší úskalí Bet Builderu, a sice, že přicházíte o value (hodnotu).

Ačkoli se v zahraničí jedná o poměrně běžnou věc, u nás ho můžete vsadit pouze u několika sázkových kanceláří. Konkrétně jde o:

  • Tipsport (Chanci)
  • Betano
  • Fortunu
  • Sazkabet

U těchto sázkovek stačí vybrat funkci Bet Builder a okamžitě vidíte, které příležitosti lze mezi sebou kombinovat. Když se pokusíte vybrat jinou příležitost, ihned dostanete upozornění a sázka nebude na tiket přidána. Vždy tak přesně víte, jaké sázky můžete při této funkci využívat.

 

Související články

     – Co vyjadřuje YIELD

     – Sázky OVER/UNDER

     – Bankroll management

     – Sázka na vítěze zápasu do rozhodnutí

     – Value betting v praxi

     – Surebet aneb sázka na jistotu

     – Dvojitá šance u Fortuny

     – Asijský handicap

     – Jak sázet na výsledek zápasu

     – Sázka bez remízy

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Mobilní aplikace Sazkabet | Vše pro sázení ve vaší kapse

06.09.2023 12:00 Není nic pohodlnějšího, než mít možnost vsadit si na svého favorita kdykoli a odkudkoli chcete. Přesně tento komfort a řadu dalších výhod vám přináší mobilní aplikace Sazkabet. Projděte si s námi krok za krokem, jak ji nainstalovat, jak si vsadit nebo jaké jsou její hlavní funkce. Mobilní aplikace je nejrychlejší způsob, jakým se můžete chránit proti dropům svých oblíbených verifikovaných servisů.   K čemu je mobilní aplikace Sazkabet? S…

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Sázka bez remízy | Vysvětlení pojmu + praktické příklady

01.09.2023 13:00 Jestliže sázíte na hokej, fotbal, házenou či jiné sporty, ve kterých existuje možnost remízy, pravděpodobně jste se už s termínem „sázka bez remízy“ setkali. Víte ale, co tato sázka znamená, jak ovlivňuje kurz, kdy vyhráváte a kdy prohráváte? Pokud ne, pozorně si přečtěte náš článek.   Eliminujete riziko remízy Sázku bez remízy (jinak označovanou také jako SBR, DNB nebo AH 0) není složité pochopit. Zatímco u hlavních trhů zápasu, který může…

NÁVODY

Mobilní aplikace Chance | Sázejte kdykoli a odkudkoli

01.09.2023 12:00 Dostali jste od svého sázkového servisu tip, ale zrovna nemáte přístup k počítači? Nevadí! S aplikací Chance máte možnost sázet doslova odkudkoli. Pojďte se s námi podívat, jak si aplikaci nainstalovat, jak ji používat a jaké jsou její hlavní výhody.   K čemu mobilní aplikace Chance slouží? Mobilní aplikace od Chance přináší možnost sázet, sledovat zápasy a číst si fórum na této oblíbené sázkové kanceláři přímo ve vašem telefonu. Díky tomu se…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Lze využít metriku xG k předpovídání fotbalových zápasů pro větší zisk?

17.08.2023 22:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Josepha Buchdahla, který spravuje webové stránky www.football-data.co.uk, na kterém poskytuje historické výsledky, zápasové statistiky a údaje o kurzech. Je také autorem knih Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting & Risk Management (2003), How to Find a Black Cat in a Coal Cellar: The Truth about Sports Tipsters (2013) a Squares & Sharps, Suckers & Sharks: The…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Šoky a zklamání: Srovnání efektivity bookmakerů během mistrovství světa 2022

05.06.2023 20:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Josepha Buchdahla, který spravuje webové stránky www.football-data.co.uk, na kterém poskytuje historické výsledky, zápasové statistiky a údaje o kurzech. Je také autorem knih Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting & Risk Management (2003), How to Find a Black Cat in a Coal Cellar: The Truth about Sports Tipsters (2013) a Squares & Sharps, Suckers & Sharks: The…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.