Premier Sport | Špičkové sportovní přenosy NÁVODY

Premier Sport | Špičkové sportovní přenosy

21.01.2024 12:00

Bez živých sportovních přenosů si sledování svých favoritů snad ani nedokážeme představit. V současné době existuje spousta stanic, kde můžeme sledovat ty nejlepší ligy z různých sportů. Jednou z nich je také Premier Sport. Chcete se dozvědět, co nabízí, kolik stojí a jak si ji můžete naladit i vy? Pak rozhodně pokračujte ve čtení.

 

Jak naladit Premier Sport?

Stanice Premier Sport pracuje celkem se 2 kanály – Premier Sport 1 a Premier Sport 2. Důležité je zmínit, že stanici moc provozovatelů u nás nenabízí. Pokud se chcete na Premier Sport dívat, je nutné mít internetovou televizi, satelit nebo kabelovou televizi a pořídit si příslušný balíček od IPTV poskytovatelů, v němž Premier Sport najdete. Většinou najdete oba kanály v rámci jednotlivých sportovních balíčků.  

Premier Sport je v současné době dostupný u těchto poskytovatelů:

  • Telly TV
  • Vodafone TV
  • O2 TV
  • T-Mobile TV

Abyste si mohli Premier Sport pustit, musíte uhradit požadovanou částku za balíček. Občas je stanice součástí pouze doplňkového balíčku, kdy je nutné koupit kromě něj také základní balíček. U jednotlivých poskytovatelů musíte podepsat smlouvu nebo se registrovat pomocí internetu a zaplatit sumu stanovenou za balíček. Následně už se stačí jen přihlásit prostřednictvím televize nebo webového prohlížeče a najít některý z kanálů Premier Sport.  

 

Kolik stojí Premier Sport?

Stejně jako u všech jiných kanálů se cena balíčků s Premier Sport odvíjí podle jednotlivých poskytovatelů a vybraného balíčku. V naší přehledné tabulce níže naleznete názvy konkrétních balíčků u všech poskytovatelů, kteří Premier Sport nabízejí, včetně cen.

 

Název TV Balíček Cena balíčku / měsíc
Telly TV Sport online 300 Kč
Velký 650 Kč
Vodafone TV Sport (doplňkový balíček) 150 Kč základní cena + 150 Kč za doplňkový balíček
O2 TV Sport Plus 299 Kč
Sport Max 499 Kč
T-Mobile TV Tarif M 499 Kč
Tarif L 599 Kč
Tarif XL 899 Kč

 

Premier Sport bývá obvykle součástí různých sportovních balíčků a v základní nabídce ho prakticky nenajdete. Vždy si tedy vyberte takovou nabídku, která nejlépe odpovídá vašim požadavkům.

 

Co můžu na Premier Sport sledovat?

Nabídka Premier Sport je obvykle pro oba kanály totožná. Najdete na nich nejlepší fotbalové ligy světa, bojové sporty, basketbal, baseball nebo americký fotbal. Konkrétně se můžete těšit na:

  • Fotbal: Liga mistrů, Championship, Bundesliga, Serie A nebo LaLiga
  • Basketbal: Euroliga, Liga mistrů
  • Americký fotbal: NFL včetně Super Bowlu
  • Baseball: MLB
  • Bojové sporty: UFC

Kromě přímých přenosů pak zde najdete také různé záznamy, sportovní magazíny a další užitečné pořady pro milovníky sportu.

 

Premier Sport přináší maximální sportovní zážitek

Ačkoli Premier Sport nenajdete u tolika poskytovatelů jako jiné sportovní kanály, rozhodně potěší každého sportovního fanouška. Vysílá totiž jedny z nejlepších fotbalových lig světa, nejslavnější bojovou organizaci UFC, americký fotbal a další zajímavá sportovní klání. U všech provozovatelů, kteří jej mají v nabídce, najdete vždy společně obě stanice Premier Sport 1 i Premier Sport 2.

 

Související články

Nova Sport

O2 TV Sport

CANAL+ Sport

ČT sport

Sport 1, Sport 2

Eurosport 1, Eurosport 2

Arena Sport

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Jak vybrat peníze z Chance?

23.10.2023 16:00 Každý má nepochybně na sázení nejraději ten pocit z výhry, kdy se celý tiket zazelená a peníze se připíší na herní účet. Před jejich připsáním na bankovní účet zbývá jediný krok. Pojďte se spolu s námi podívat, jaké možnosti máte při výběru peněz z Chance a co je třeba udělat pro to, abyste se z nich mohli začít těšit.   Možnosti výběru V současné době nabízí Chance 3 možnosti výběru peněz: hotově na pobočce, přes online peněženku Skrill a…

NÁVODY

Mobilní aplikace Synottip | Sázky přímo z mobilu

22.10.2023 10:00 Tu situaci jistě mnozí znáte. Jste na služební cestě nebo dovolené, počítač zrovna není po ruce a cinkne vám tip od našeho verifikovaného poradenství? Co teď? Vytáhněte mobil a vsaďte ho rovnou z něj! S appkou Synottipu máte vše potřebné pro sázení po ruce. V našem článku vás seznámíme s jejími funkcemi i vším, co umí. Čtěte pozorně dál.    K čemu mobilní aplikace slouží? Prostřednictvím appky od Synottipu si můžete vsadit na své favority,…

NÁVODY

Jak vybrat peníze z Tipsportu?

22.10.2023 10:00 Neexistuje lepší pocit, než když se vám po úspěšném tipu připíší peníze na účet. Před jejich připsáním na váš bankovní účet je před vámi pouze jediný krok. V našem článku vás seznámíme s tím, jaké možnosti pro výběr peněz z Tipsportu máte a co musíte udělat, abyste si své vyhrané peníze mohli začít užívat. Čtěte dál a vše potřebné se dozvíte!   Možnosti výběru Tipsport aktuálně nabízí 3 možnosti výběru: hotově na pobočce Tipsportu, přes online…

NÁVODY

Mobilní aplikace Tipsport | Sázejte přímo z mobilu

15.10.2023 12:00 Dostali jste od některého z našich profi servisů tip s vysokou hodnotou, ale zrovna nemáte přístup k počítači? Nemějte strach! Díky mobilní aplikaci od Tipsportu můžete sázet kdykoli a odkudkoli. Čtěte dále a dozvíte se, jak aplikaci nainstalovat, jak se přes ni sází a jaké jsou její největší výhody.    K čemu je mobilní aplikace Tipsport? Díky mobilní aplikaci od Tipsportu máte možnost ve své kapse nosit vše, co k sázení u největší české…

NÁVODY

Mobilní aplikace Betano | Sázejte přímo z vašeho mobilu

15.10.2023 12:00 Právě vám na Telegramu přistál skvělý tip a nebo jste sami našli hodnotný kurz, ale bohužel nemáte po ruce počítač? Žádný problém! Díky mobilní aplikaci Betano máte vše, co k sázení potřebujete, přímo ve vašem telefonu. Čtěte dále a dozvíte se, co je potřeba k její instalaci, jak ji používat a co všechno umí.   K čemu je aplikace dobrá? Díky aplikaci od Betana si můžete vsadit na některého ze svých favoritů, sledovat jeho výkony v rámci…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.