Předčasná výplata u Betana | Co to je a jak funguje? NÁVODY

Předčasná výplata u Betana | Co to je a jak funguje?

19.11.2023 10:00

Sázková kancelář Betano všem hráčům přináší perfektní možnost vyhodnocení příležitosti ještě předtím, než zápas skončí. My vám v našem článku vysvětlíme, jak tato možnost funguje a jak ji můžete využít. 

 

Co znamená předčasná výplata?

Betano přináší všem sázkařům zajímavou možnost připsat si výhru z tiketu ještě předtím, než dojde k jeho vyhodnocení. K dispozici ji máte u celkem 8 sportů a pro každý z nich platí jiné podmínky k úspěšnému předčasnému vyplacení tiketu.

Díky nim můžete dát sbohem překvapivým otočkám, smolným remízám v závěru zápasu a jiným nepříjemnostem, které vám dokážou sebrat radost z luxusně rozjetého tiketu. Všechny vám je postupně představíme a řekneme jak fungují. 

 

Předčasná výplata u Betana

Sporty, u kterých je aktivní předčasná výplata. Zdroj: Betano.cz

 

Fotbal | Dva góly náskok

Pověstná Csaplárova past dokáže nejen otřást se sebevědomím celého týmu, ale také pořádně zkazit radost s perfektně rozjetého tiketu. Díky nabídce „Dva góly náskok“ od Betana jí můžete eliminovat.

Pokud si totiž v rámci vybraných fotbalových lig vsadíte na výsledek zápasu (1 nebo 2) a váš favorit povede kdykoli během zápasu o 2 góly, příležitost bude vyhodnocena jako vyhrávající bez ohledu na to, jak zápas dopadne

Tato nabídka je dostupná prakticky pro všechny populární fotbalové ligy (kompletní seznam najdete v podmínkách této akce) a vztahuje se na SOLO i na AKO sázky. Jedinými výjimkami jsou příležitosti MAX kurz a Live sázky, u kterých není předčasný výběr aktivní.

 

Hokej | 3 góly náskok

U hokeje byl přidán ještě jeden gól, jinak sázka funguje úplně stejně. Stačí si tedy vsadit na domácí nebo hosty, a jestliže vámi vybraný tým povede kdykoli v zápase o 3 góly, příležitost bude okamžitě vyhodnocena jako vítězná bez ohledu na to, jestli se mu podaří vedení ustrážit až do konce. Kompletní seznam soutěží, na které se tato akce vztahujete, najdete v jejich podmínkách.

 

Basketbal | 20 bodů náskok

Podobným způsobem je postavena sázka také u basketbalu. Opět je nutné vsadit na domácí nebo hosty a pokud váš favorit kdykoli v zápase povede o 20 bodů, vyhráváte nehledě na konečný výsledek zápasu. Pro připsání sázky platí stejné podmínky jako u fotbalu a hokeje. Kompletní seznam soutěží, na které se tato akce vztahujete, najdete v jejich podmínkách

 

Tenis | Rozhodující první set

V tenise můžeme často vidět dominanci jednoho hráče v prvním setu a zcela odlišný obrázek hry ve zbytku zápasu. Díky této nabídce stačí, když v prvním setu váš favorit nadělí soupeři “kanára” nebo ho vyhraje 6:1 a výhra bude vaše. To platí i v případě, že zápas do vítězného konce nedotáhne. Kompletní seznam turnajů, na které se tato akce vztahujete, najdete v jejich podmínkách.

 

Americký fotbal | 17 bodů náskok

Betano myslí také na příznivce amerického fotbalu. Zde platí stejná pravidla jako pro všechny ostatní sporty, jen vámi vybraný tým musí vést o 17 bodů. V rámci amerického fotbalu se pak tato nabídka vztahuje pouze na NFL a Superbowl. 

 

Házená | 6 gólů náskok

Svůj prostor dostanou i fanoušci házené. Pro vyhodnocení sázky stačí, když vybraný tým povede o 6 branek. Do nabídky jsou nicméně zahrnuty pouze velké mezinárodní akce a německá Bundesliga. Česká nejvyšší soutěž v nabídce dosud chybí. 

 

Volejbal | 2 sety náskok

U volejbalu vám stačí, když váš tým povede o dva sety a tiket bude vyhodnocený ve váš prospěch. V nabídce najdete i české nejvyšší soutěže mužů a žen nebo nejvýznamnější světové volejbalové soutěže.

 

Baseball | 5 doběhů náskok

Posledním sportem v nabídce je baseball, konkrétně americká MLB. Opět stačí vybrat svého favorita sázkou 1 nebo 2 a pokud povede o 5 doběhů, výhra je automaticky vaše bez ohledu na výsledek zápasu

 

Předčasnou výplatu nabízí také Fortuna, Tipsport a Chance

Betano už není jedinou sázkovou kanceláří na českém trhu, která tento typ předčasné výplaty nabízí. Stejné příležitosti u vybraných sportů najdete také u Fortuny, Tipsportu nebo Chance. Každá sázková kancelář má ale jiné podmínky, tak si na to dejte pozor!

 

Související články

     – Bet Builder

     – Betano aplikace

     – AKO bonus u Betana

     – Ověření účtu u Betana

     – Betano přihlášení

     – Kontrola tiketu Betano

     – Jak vybrat peníze z účtu Betano?

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.