Jak si založit sázkový servis na verifikačním serveru SportBreak? NÁVODY

Jak si založit sázkový servis na verifikačním serveru SportBreak?

06.10.2022 12:00

Máte skvělé tipy na sázení a chtěli by ses s nimi podělit? Není nic snadnějšího, než si založit sázkový servis na SportBreak. Umožní vám to tipy verifikovat a potažmo i prodávat tou nejsnadnější možnou cestou. V tomto článku vám poradíme, jak si sázkový servis na SportBreak založíte.

 

Proč dávat tipy na SportBreak?

 

 

Jak asi sami moc dobře tušíte, sázkařské prostředí je doslova zaplavené podvodníky, kteří dennodenně nabízejí pochybné tipy důvěřivým sázkařům. Ti jsou následně zklamaní a nemají důvěru ani ve skutečně ziskové sázkaře. Verifikační platforma SportBreak tuto situaci patřičně uklidňuje – schraňuje historii podávaných tipů, takže statistiky sázkových servisů jsou důvěryhodné. Zákazníci se pak nemusí spoléhat na svoji „šťastnou“ ruku, ale z nabízených servisů si vyberou přesně to, co jim nejvíce vyhovuje.

Kromě důvěryhodnosti (kdo v dnešní době nemá verifikaci, jako by nebyl), mají sázkové servisy na SportBreak zajištěné také odbytiště tipů a veškerý doprovodný servis. SportBreak se stará o reklamu, prodej tipů i o zákaznickou podporu, takže sázkové servisy se mohou soustředit pouze na svoji práci – přidávání ziskových tipů. Je to snadné a pohodlné.

 

Jak si založit sázkový servis?

 

Pro založení sázkového servisu na SportBreak je potřeba mít základní registraci.

  1. Po registraci do SportBreak se stačí přihlásit ke svému účtu a pak v levém sloupci kliknout na položku „Založení servisu“ (pátý řádek shora).

  2. V okně pro založení servisu se můžete dozvědět všechny výhody, které vám partnerství se SportBreak skýtá. Pakliže se vám tyto výhody líbí, stačí kliknout na žluté tlačítko „Založit servis“.

  3. Na následující stránce je vašemu sázkovému servisu vdechnout život. To znamená, že zvolíte název servisu, dále určíte jeho cenu, vyberete sporty, kterým se servis bude věnovat nejvíce a nakonec přidáte také popis servisu. Na konci této stránky musíte udělit souhlas s Obchodními podmínkami a následně všechno potvrdíte kliknutím na žluté tlačítko „Založit servis“.

  4. Nyní je váš nový sázkový servis založený a nezbývá než začít přidávat tipy.

 

Jak přidat tip do sázkového poradenství?

  1. Tento proces opět začíná přihlášením do systému SportBreak. Dále budete pokračovat kliknutím na záložku „Admin“, kterou najdete v levém sloupci úplně dole.

  2. Po přesměrování do administrátorského rozhraní v levém sloupci klikněte na záložku „Tikety“.

  3. Pokračujte kliknutím na modré tlačítko „+Přidat tiket“, které se nachází v pravém horním rohu nad výpisem tiketů.

  4. Vyberete základní údaje – výšku vkladu, sázkovou kancelář a název sázkového servisu a pokračujte kliknutím na modré tlačítko „Přidat další zápas na tiket“.

  5. Vložte všechny požadované údaje a svůj tip odešlete kliknutím na modré tlačítko „Uložit a zpět na výpis“.

  6. Vyčkejte na vložení tiketu – stránka se automaticky přenačte a vrátí vás zpět na seznam tiketů. Ze seznamu tiketů můžete přidávat další a další tipy.

  7. Tip: Pakliže na jeden tiket chcete přidat více než jeden tip, potom po vyplnění všech údajů k prvnímu tipu pokračujte kliknutím na modré tlačítko „Přidat další zápas na tiket“.

 

Další informace

Na SportBreak můžete provozovat i více než jeden sázkový servis. Pro registraci dalšího sázkového servisu pokračujte stejně, jako v úvodním návodu.

Minimální limit pro sázkový servis je deset tipů měsíčně. Pakliže měsíčně nepřidáte alespoň 10 tipů, sázkový servis bude automaticky „uspaný“.

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lucie Jiříková

Sportovní sázkařka a investorka. Majitelka mnoha sázkových servisů na verifikaci SportBreak, kde působí pod názvem BETTING GIRL.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Co vše najdete na SportBreaku v detailu servisu a jak toho využít?

01.09.2022 12:00 Hledání správného sázkového servisu, tedy takového servisu, který by vám vyhovoval po všech stránkách a ještě jste s ním dokázali vydělat pěkné peníze, není úplně jednoduché. Člověk by se při rozhodování měl řídit hned několika klíčovými ukazateli. Skvělá zpráva je, že všechny tyto ukazatele lze najít přímo na SportBreak a to v detailu servisu. Co všechno v detailu servisu na SportBreak lze najít a jak toho můžete využít si povíme v tomto textu.…

TIPY A RADY

Co je to sázková verifikace a proč je dobré sázet pouze s ní?

29.08.2022 12:00 Sázková verifikace, verifikační server, sázkové poradenství a tak dále a tak podobně. S těmito termíny se na našich stránkách potkáváte na každém kroku, protože právě tohle všechno je SportBreak. Pakliže jste o tomto označení ještě neslyšeli, nebo si nejste stoprocentně jistí, co znamenají, možná vám přijde vhod představení naší práce. Pojďme si spolu vysvětlit, co je to sázková verifikace, jak funguje sázková verifikace, v čem je přínosná…

NÁVODY

Jak vsadit tipy sázkového servisu co nejrychleji? Důležité jsou notifikace a rychlost.

25.08.2022 12:00 Protože ziskové sázení není o určování vítězů, ale o hledání výhodných kurzů, a protože kurzy některých sázkových servisů rychle dropují, je při nákupu tipů, vedle výběru správného sázkového servisu, klíčová také schopnost vsadit uveřejněný tip co nejrychleji. Jak dobu pro vsazení tipu srazit na naprosté minimum vám prozradíme ve 3 následujících bodech: Zařiďte si notifikaceRychle vyhledávejte v sázkovcePřednastavte si výšku sázky Zařiďte si…

TIPY A RADY

Sázení jako investice — proč je lepší než obchodování na burze?

22.08.2022 12:00 Sportovní sázení se neustále rozvíjí. Z původně okrajové zábavy, kterou se lidé raději ani moc nechlubili, se stává běžná zábava milionů sportovních fanoušků. Společně s tím jdou ruku v ruce také stále dostupnější informace, díky nimž stále více lidí chápe, že sportovní sázení může být také skvělým způsobem investice, alespoň pokud na něj jde člověk z „té správné strany“. Jistý potenciál sázení jako investice jste určitě vycítili i vy, protože…

NÁVODY

Jak si vybrat sázkový servis? Verifikace SportBreak pomůže a poradí.

18.08.2022 12:00 Výběr správného sázkového servisu je klíčový pro vaše nadcházející úspěchy a i když to tak na první pohled může vypadat, nemusí se jednat o úplně snadnou věc. Pakliže to se sázením myslíte vážně, tzn. pokud touto činností skutečně chcete vydělat nějaké peníze, do výběru sázkového servisu byste kromě svých osobních preferencí ohledně sportu měli promítnout i některé další, ještě mnohem zásadnější skutečnosti. O jaké skutečnosti se jedná, si…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.