SynotTip registrace | Jak se zaregistrovat na SynotTipu? NÁVODY

SynotTip registrace | Jak se zaregistrovat na SynotTipu?

25.08.2024 09:15

SynotTip se řadí mezi ty nejznámější sázkové kanceláře u nás. Původem uherskohradišťská společnost si na trhu vybudovala velmi silné postavení a je také sponzorem několika sportovních týmů. Chcete-li si vyzkoušet, jak se u ní sází, budete se nejdříve muset zaregistrovat. A právě registraci na SynotTipu se věnuje náš článek níže. Čtěte dál a dozvíte se vše, co o ní potřebujete vědět.

 

Registrace na počítači

Není pochyb o tom, že nejrychlejší a nejpohodlnější způsob pro registraci na SynotTipu je s použitím počítače. Všechno zvládnete na pár kliknutí a bez problémů tak registrace zvládne i absolutní začátečník. My vám samozřejmě níže přinášíme kompletní návod pro registraci SynotTipu.

1.     Přejděte na web SynotTipu a v pravém horním rohu klikněte na tlačítko Zaregistrujte se!“.

2.  Otevře se registrační stránka, kde si můžete zvolit, zda se chcete zaregistrovat prostřednictvím Bank ID nebo ručním vyplněním formuláře.

3.     Nejrychlejší způsob je registrace přes Bank ID. Klikněte na možnost Ověřit online.

4.     Na následující stránce vyplňte své rodné číslo. SynotTip provede jeho ověření ve všech nezbytných registrech.

5.     Následně budete přesměrovaní na stránky vaší banky. Zde vyplníte potřebné údaje a dokončete ověření dle pokynů banky.

6.     Poté už stačí jenom nastavit herní limity, protože se automaticky ověří při registraci tvoje totožnost i přiřadí platební metoda.

7.     Jestliže vaše banka není podporovaná nebo se nemůžete přes Bank ID z nějakého důvodu zaregistrovat, klikněte na tlačítko Vyplnit ručně.

8.     Objeví se registrační formulář, kde klasicky doplníte všechny potřebné údaje o vás. Poté kliknete na možnost Další.

9.    Na zadané číslo vám přijde SMS kód, kterým potvrdíte své telefonní číslo.

10.  Obdržíte dočasné heslo, prostřednictvím kterého se můžete okamžitě přihlásit do svého účtu. ¨

11.  Zde už jen podle pokynů účtu nastavíte své herní limity, přiřadíte platební metodu a ověříte svou totožnost. Poté můžete začít hrát.

Registrace je opravdu velmi jednoduchá, a to ať už si vyberete registraci přes Bank ID nebo ruční vyplnění registračního formuláře. Přes Bank ID ušetříte čas ověřováním vaší totožnosti a přiřazení platební metody. Stačí pouze nastavit herní limity. U ruční registrace je nutné projít všemi kroky pro dokončení. Kdybyste náhodou narazili na problém, můžete se samozřejmě vždy obrátit na podporu SynotTipu.

 

SynotTip registrace

 

Registrace na mobilu

Registrace prostřednictvím počítače samozřejmě není jediná možnost, jak se v SynotTipu zaregistrovat. K dispozici máte také velmi podařenou mobilní aplikaci SynotTip. Po registraci můžete i na mobilu sázet nebo využívat funkce SynotTipu. Registrace je i zde velice jednoduchá.  

Stačí pouze kliknout v pravém horním rohu na tlačítko Registrovat. Následně dostanete opět na výběr mezi Bank ID registrací a ruční registrací. Postup je poté stejný jako u počítačové registrace.

 

Registrace na pobočce

SynotTip provozoval na českém území celou řadu poboček. To už dnes bohužel neplatí a v současné době provozuje už jenom casina. V nich bohužel není možné provést registraci, takže registrovat se na pobočce SynotTipu v této chvíli nejde. Do budoucna se možná ještě situace změní, avšak momentální trend tomu rozhodně nenasvědčuje.

 

SynotTip nabízí také registrační bonus

Jakmile dokončíte registraci, můžete okamžitě začít sázet. K vašim prvním krůčkům vám mohou pomoci také zajímavé registrační bonusy, které SynotTip nabízí. Ty samozřejmě nejsou nijak zvlášť vysoké, ale rozhodně zpříjemní počáteční hru.

Po registraci obdržíte 500 benefit bodů. Prvních 250 obdržíte za ověření identity, druhou polovinu za následné ověření bankovního účtu. BB si následně můžete převést a začít za ně okamžitě sázet. Jakmile si je převedete, můžete si za ně vsadit například na tipy od našich profesionálních servisů. To ale není vše! K 500 BB získáte ještě 500 Kč sázku bez rizika! Hodně štěstí, a ať se vám u SynotTipu daří!

 

Související články

     – SynotTip benefit body

     – Kontrola tiketu u SynotTipu

     – Jak vybrat peníze ze SynotTipu?

     – Mobilní aplikace SynotTip

     – SynotTip bonus za registraci 500 BB + sázka bez rizika 500 Kč

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Sázka bez remízy | Vysvětlení pojmu + praktické příklady

01.09.2023 13:00 Jestliže sázíte na hokej, fotbal, házenou či jiné sporty, ve kterých existuje možnost remízy, pravděpodobně jste se už s termínem „sázka bez remízy“ setkali. Víte ale, co tato sázka znamená, jak ovlivňuje kurz, kdy vyhráváte a kdy prohráváte? Pokud ne, pozorně si přečtěte náš článek.   Eliminujete riziko remízy Sázku bez remízy (jinak označovanou také jako SBR, DNB nebo AH 0) není složité pochopit. Zatímco u hlavních trhů zápasu, který může…

NÁVODY

Mobilní aplikace Chance | Sázejte kdykoli a odkudkoli

01.09.2023 12:00 Dostali jste od svého sázkového servisu tip, ale zrovna nemáte přístup k počítači? Nevadí! S aplikací Chance máte možnost sázet doslova odkudkoli. Pojďte se s námi podívat, jak si aplikaci nainstalovat, jak ji používat a jaké jsou její hlavní výhody.   K čemu mobilní aplikace Chance slouží? Mobilní aplikace od Chance přináší možnost sázet, sledovat zápasy a číst si fórum na této oblíbené sázkové kanceláři přímo ve vašem telefonu. Díky tomu se…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Lze využít metriku xG k předpovídání fotbalových zápasů pro větší zisk?

17.08.2023 22:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Josepha Buchdahla, který spravuje webové stránky www.football-data.co.uk, na kterém poskytuje historické výsledky, zápasové statistiky a údaje o kurzech. Je také autorem knih Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting & Risk Management (2003), How to Find a Black Cat in a Coal Cellar: The Truth about Sports Tipsters (2013) a Squares & Sharps, Suckers & Sharks: The…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Šoky a zklamání: Srovnání efektivity bookmakerů během mistrovství světa 2022

05.06.2023 20:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Josepha Buchdahla, který spravuje webové stránky www.football-data.co.uk, na kterém poskytuje historické výsledky, zápasové statistiky a údaje o kurzech. Je také autorem knih Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting & Risk Management (2003), How to Find a Black Cat in a Coal Cellar: The Truth about Sports Tipsters (2013) a Squares & Sharps, Suckers & Sharks: The…

TIPY A RADY

Jak odhalit podvodné sázkové poradenství

29.11.2022 12:00 Sázkových poradenství najdete na internetu doslova stovky. Některá nabízejí zaručené služby, na jiných zase už na první pohled není něco úplně v pořádku. Jak ale rozlišit ty, jejichž nabídku stojí za to odzkoušet od těch, kterým jde primárně o vaše peníze? Právě na to se podíváme v rámci našeho dnešního článku.   První červená vlajka - sázkové poradenství nemá verifikaci Jestliže si všimnete, že vámi vybrané sázkové poradenství neverifikuje své…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.