Jak zaplatit sázkový servis na SportBreak a jaké jsou možnosti platby? NÁVODY

Jak zaplatit sázkový servis na SportBreak a jaké jsou možnosti platby?

29.09.2022 12:00

Jakmile si vyberete správný sázkový servis, je na čase zaplatit za jeho služby a začít si užívat jeho tipů (které vám budou posílány přímo na e-mail nebo Telegram podle vašeho výběru). V tomto článku si prozradíme, jaké platební metody SportBreak nabízí a připojíme také návod na to, jak sázkový servis zaplatit.

 

Platební možnosti sázkového poradenství SportBreak

 

 

Sázkové poradenství SportBreak používá všechny běžně dostupné, ale i méně běžné platební metody. Jedná se o:

  • Platební karty (Visa, Mastercard, Maestro)

  • Bankovní převod

  • Apple Pay

  • Google Pay

  • American Express

  • UnionPay

 

Jak zaplatit servis na sázkovém poradenství SportBreak?

 

 

Platba za tipy servisu na sázkovém poradenství SportBreak je velmi jednoduchá a rychlá (v závislosti na platební metodě). Při platbě postupujte podle tohoto návodu:

  1. Přihlaste se na svůj účet u SportBreak a z hlavní nabídky sázkových servisů si vyberte ten, který vám nejvíce vyhovuje.

  2. Klikněte na červené tlačítko „Koupit“, které se nachází u každého sázkového servisu ve výpisu v pravé části obrazovky. V případě, že jste si daný servis rozkliknuli a chcete si ho zakoupit přímo z jeho stránky se statistikami a popiskem, klikněte na to samé tlačítko v horní části obrazovky.

  3. Vyberte si měnu, v jaké chcete za sázkový servis zaplatit a následně také délku členství – na 7 dní, na 30 dní nebo na 90 dní.

  4. Zvolte, zdali sázkový servis chcete zakoupit jednorázově nebo zdali ho budete odebírat jako předplatné, tzn. s pravidelným automatickým obnovováním platby (ve vybraném časovém intervalu).

  5. Dále můžete zvolit platební bránu Pays a nebo Stripe.

  6. Na konci nezapomeňte udělit souhlas s obchodními podmínkami a ochranou osobních údajů tím, že zaškrtnete příslušnou kolonku.

  7. Vše potvrďte kliknutím na červené tlačítko „Zaplatit“. V tomto okamžiku budete přesměrováni na vybranou platební bránu, kde již stačí vložit potřebné platební údaje (například při platbě kartou to je číslo platební karty, datum expirace platební karty, držitel platební karty a CVV – bezpečností kód) a opět vše potvrdit.

  8. Gratulujeme! Nyní je váš sázkový servis na SportBreak zaplacený a vy můžete využívat tipy na sázení. Jak sledovat tipy na sázení ze SportBreak zjistíte z tohoto návodu.

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lucie Jiříková

Sportovní sázkařka a investorka. Majitelka mnoha sázkových servisů na verifikaci SportBreak, kde působí pod názvem BETTING GIRL.

Další zajímavé články od stejného autora

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.