Eurosport 1 a Eurosport 2 | Sport, kam se podíváte NÁVODY

Eurosport 1 a Eurosport 2 | Sport, kam se podíváte

24.01.2024 16:00

Sportovní fanoušci u nás mají velké štěstí. Sportovních kanálů totiž existuje velké množství a nabízejí ohromné množství sportovních událostí. Mezi takové stanice patří také Eurosport 1 či Eurosport 2, jejichž nabídka je pravděpodobně nejrozmanitější. Pojďte se s námi podívat, co všechno vám nabízí a jak si stanice Eurosportu naladit.  

 

Jak naladit Eurosport 1 a Eurosport 2?

Kanály Eurosportu najdete u většiny větších poskytovatelů IPTV. Kromě toho však pro sledující prostřednictvím internetu nabízí Eurosport vlastní přehrávač ideální pro ty, kteří chtějí sledovat pouze tyto sportovní kanály. V nabídce providerů obvykle najdete oba kanály najednou, může se však stát, že jeden nebo druhý přeci jen bude chybět.  

Jestliže si tak chcete naladit Eurosport 1 a Eurosport 2 budete potřebovat televizi či počítač s přístupem k internetu. Využít samozřejmě můžete i chytrý telefon. Jestli tuto podmínku splňujete, stačí si zakoupit některý z balíčků poskytovatelů IPTV se stanicemi Eurosportu nebo právě Eurosport Player na stránkách Eurosport.com.  

Aktuálně můžete kanály Eurosport najít u těchto poskytovatelů:

  • Telly TV
  • Vodafone TV
  • NejPřipojení TV
  • O2 TV
  • T-Mobile TV
  • Sledování TV
  • Kuki TV
  • Nordic TV
  • Eurosport Player

Jak už jsme zmínili, tak před sledováním kanálů Eurosport 1 a Eurosport 2 je nutné si od některého z poskytovatelů pořídit balíček, který tyto programy nabízí. Někdy jsou stanice součástí běžných balíčků, jindy je třeba pořídit rozšiřující sportovní balíčky. Nezapomeňte, že koupí balíčku vždy souhlasíte s podmínkami providera a dojde i k podepsání smlouvy. Jakmile si balíček zakoupíte, můžete se přihlásit do svého účtu u poskytovatele a naladit si některý z kanálů.   

 

Kolik stojí Eurosport 1 a Eurosport 2?

Určitě dobře víte, že u IPTV balíčku záleží cena na tom, jakého si vyberete poskytovatele a balíček. Často můžete získat zvýhodněné ceny například v kombinaci s internetem. Cena je také ovlivněná počtem programů v balíčku a dalšími faktory. Níže jsme pro vás připravili přehlednou tabulku, ve které si můžete ověřit, jaká je cena kanálů Eurosportu u různých poskytovatelů.  

 

Název TV Název balíčku Obsah balíčku Cena balíčku / měsíc
Telly TV Střední balíček Eurosport 1 a 2 450 Kč
Velký balíček Eurosport 1 a 2 650 Kč
Sport online balíček Eurosport 1 a 2 300 Kč
O2 TV Sport MAX Eurosport 1 a 2 499 Kč
Bronzová Eurosport 1 349 Kč
Stříbrná Eurosport 1 a 2 499 Kč
Zlatá Eurosport 1 a 2 799 Kč
T-Mobile TV Tarif S Eurosport 1 a 2 399 Kč
Tarif M Eurosport 1 a 2 499 Kč
Tarif L Eurosport 1 a 2 599 Kč
Tarif XL Eurosport 1 a 2 899 Kč
Sledování TV
Základ + Sportovní Eurosport 1 a 2 229 Kč + 219 Kč rozšíření
Standard Eurosport 1 a 2 449 Kč
Premium Eurosport 1 a 2 849 Kč
Kuki TV
Kuki L Eurosport 1 a 2 490 Kč
Kuki XL Eurosport 1 a 2 990 Kč
Nordic TV Nordic TV HD Plus Eurosport 1 a 2 495 Kč
NejPřipojení TV
118 programů Eurosport 1 a 2 499 Kč
72 programů + sport Eurosport 1 a 2 169 Kč + 199 Kč rozšíření
Vodafone TV
Sport (rozšíření) Eurosport 1 a 2 150 Kč +150 Kč rozšíření
Smart Eurosport 1 a 2 150 Kč + 620 Kč rozšíření
Eurosport Eurosport Player Eurosport 1 a 2 129 Kč

 

Jak můžete vidět, ceny balíčků jsou velmi různorodé a vždy záleží na tom, co od něj očekáváte. Chcete-li sledovat pouze Eurosport, nejvýhodnější bude pořízení jeho přehrávače přímo z oficiálních stránek. Ceny jednotlivých balíčků jsou standardním předplatným jednotlivých poskytovatelů. Často můžete narazit na různé slevy například za první měsíc sledování a podobně. Pamatujte však, že jakmile sleva vyprší, budete platit plnou částku.

 

Co můžu na Eurosport 1 a Eurosport 2 sledovat?

Nabídka Eurosportu je nesmírně rozmanitá. Zatímco některé sportovní kanály se zaměřují pouze na konkrétní soutěže nebo sporty, na Eurosportu najdete různá sportovní odvětví. Těšit se tak můžete například na:

  • Atletiku
  • Tenis
  • Cyklistiku
  • Zimní sporty
  • Golf
  • Motorsport
  • Zimní a letní olympiádu
  • Snooker
  • Šipky
  • Judo

Ve všech těchto sportech zde najdete ty nejlepší události, jako jsou mistrovství světa, grandslamy, Tour de France nebo například závody světového poháru v biatlonu. Není vždy úplně dopředu jasné, jaký kanál bude přenášet jakou událost. Výhodnější proto je mít v balíčku oba kanály zároveň.

 

Sportovní nálož na Eurosport 1 a Eurosport 2

Kanály Eurosport 1 a Eurosport 2 nenabízí tradiční fotbal nebo hokej, kterých je všude plno, zato se vydávají směrem „menších“ sportů. Mohou tak slušně doplnit váš program a obohatit ho o sporty, které jsou sledované přeci jen trochu méně. Vždy se ale můžete těšit na ty nejlepší soutěže a závody.

 

Související články

O2 TV Sport

Premier Sport

CANAL+ Sport

ČT sport

Nova Sport

Sport 1, Sport 2

Arena Sport

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

DOXXbet aplikácia | Sádzanie vo vašom vrecku

28.02.2024 11:00 Na Sportbreaku sa venujeme prevažne českým stávkovým kanceláriám. Treba však nezabúdať aj na našich zákazníkov zo Slovenska. V tomto článku sa pozrieme na stávkovú kancelár DOXXbet a jej aplikáciu. Krok za krokom tu nájdete postup, ako si appku nainštalovať, aké sú jej funkcie a k čomu slúži. Vďaka jej už vám žiaden typ od našich verifikovaných servisov nikdy neutečie.      Na čo je mobilná aplikácia DOXXbet? Prostredníctvom mobilnej aplikácie…

NÁVODY

Niké TV

28.02.2024 10:00 Sázková kancelář Niké je první sázkovou kanceláří na samostatném slovenském trhu. Díky svým zkušenostem může svým klientům nabízet výborné služby a výhody, mezi které patří také Niké TV. Na ní můžete sledovat doslova stovky live streamů z různých sportů každý den. Chcete se dozvědět, co všechno vám nabízí? Pak pokračujte ve čtení!     Registrace není vždy nutná S Niké TV se váží zcela klasické podmínky pro její sledování. Především je samozřejmě…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Problém odlehlých hodnot

26.02.2024 22:20 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Luka Pettyho. Luke vystudoval ekonomii na The University of Exeter a následně se vydal na dráhu, která spojuje dva jeho největší zájmy – psaní a sportovní sázení. Přestože se velmi zajímá o fotbal, je otevřený prozkoumání jakéhokoli sportu, ve kterém by se mohla objevit hodnota. Zvláště rád analyzuje trhy z různých úhlů pohledu a snaží se najít výhodu nad bookmakery.    Odlehlé hodnoty…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Sázení na outsidery: Proč na turnajích ATP Masters 1000 sázet na outsidera?

29.01.2024 12:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku z archivu edukativích článků dostupných na webu sázkové kanceláře pro profesionální sázkaře Pinnacle.   Ve svém prvním článku pro Pinnacle jsem v rámci mužského tenisu analyzoval výkonnost outsiderů srovnáním jejich výkonů na Grand Slamech s jinými ATP turnaji. Došel jsem k závěru, že sázení na outsidery byla katastrofa. Mohli jsme si všimnout, že předsudek vůči favoritovi – outsiderovi byl na…

NÁVODY

Fortuna TV

28.01.2024 12:00 Ten správný náboj u sázení přichází v momentě, kdy můžete vsazený zápas sledovat a tlačit svého favorita u obrazovky. I když ale nemáte vsazeno dokáží sportovní zápasy vyplnit dlouhou chvíli a rozproudit emoce. Fortuna TV vám přináší denně sportovních přenosů každý den. Stačí jen splnit jednoduché podmínky. Pojďte se s námi podívat, jaké že to jsou.     Trvalé konto a přihlášení jako samozřejmost Abyste mohli TV Fortuna sledovat, musíte mít u…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.