Kontrola tiketu na DOXXbet | Vyhrali ste? NÁVODY

Kontrola tiketu na DOXXbet | Vyhrali ste?

25.03.2024 12:00

Všetci stávkari to určite poznajú. Máte podaný tiket, nestíhate sledovať zápasy a nemôžete sa dočkať, kým si skontrolujete, či ste vyhrali. Využívate stávkovú kanceláriu DOXXbet, kontrola tiketu je nesmierne jednoduchá. My vám v našom návode nižšie popíšeme, ako si svoj tiket skontrolovať.

 

Online kontrola tiketu zo Sportboxu

DOXXbet by sme mohli považovať za jednu z najväčších čisto slovenských stávkových kancelárií. Pre mnohých tak môže byť prekvapením, že neponúka žiadne pobočky. Tým teda odpadá možnosť staviť na pobočkách a pobočkové tikety kontrolovať.   

Svoj pre-match aj live tiket si môžete skontrolovať z pohodlia svojho domova. Stačí sa prihlásiť do svojho účtu a následne kliknúť na správnu možnosť. Staviť si však môžete aj v termináloch Sportbox, ktoré do určitej miery pobočky DOXXbetu na Slovensku zastupujú. Ako si teda skontrolovať tiket z tohto zariadenie. si

  1. Vstúpte na stránky doxxbet.sk.
  2. V pravej dolnej časti stránok môžete vidieť okno pre overenie tiketu. Kliknite na „Overiť tiket“.
  3. Otvorí sa okno v hornej časti obrazovky, do ktorého je nutné zadať čísla z vášho tiketu.
  4. Kliknite na „Zadať“ a ihneď uvidíte, ako váš tiket dopadol.

 

Kontrola tiketu Doxxbet

Kontrola tiketu Doxxbet

 

Online kontrola tiketu

Overenie tiketu prostredníctvom vášho účtu sme už nakrátko rozobrali. Ide o vôbec najjednoduchší spôsob stávok a kontroly tiketu. Jednoducho sa prihláste do svojho účtu a otvorí sa vám v pravej časti červené tatíčko História tiketov. Objavia sa všetky vaše vsadené tikety a kliknutím na konkrétne tikety si otvoríte ich náhľad.

AK si chcete zobraziť konkrétne tikety alebo v určitom časovom období, máte k dispozícii samozrejme kompletné filtračné nástroje. Vďaka nim si môžete tikety vyfiltrovať podľa času, toho, či boli tikety výherné alebo nevýherné a podobne. Kontrola tiketu cez mobilnú aplikáciu.  

 

Kontrola tiketu cez mobilnú aplikáciu

Možnosť skontrolovať si tiket máte k dispozícii aj v povedenej mobilnej aplikácii Doxxbet. Skontrolovať si v nej môžete všetky tikety, ktoré si prostredníctvom svojho účtu vsadíte. Rovnako ako v prípade bežnej kontroly cez počítač je kontrola tiketu nesmierne jednoduchá.

Stačí sa do aplikácie prihlásiť a kliknúť na ikonu tiketu v pravom hornom rohu. Následne sa otvorí kompletná história všetkých vami podaných tiketov. Prípadne môžete tikety skontrolovať prostredníctvom tlačidla „História tiketov“, ktoré nájdete v bočnom menu po kliknutí na tri čiarky.

V minulosti bolo možné kontrolovať si v aplikácii aj tikety vsadené prostredníctvom Sportboxu. Bohužiaľ, možnosť skenovať tiket pomocou fotoaparátu alebo zadať číslo tiketu z terminálu v nových verziách aplikácie chýba.

 

DOXXbet ponúka extrémne rýchlu a jednoduchú kontrolu tiketu

Nevyhovuje, či ste tiket podali prostredníctvom svojho online účtu alebo v terminálu Sportbox. Online si svoj tiket skontrolujete rýchlo a jednoducho. V mobilnej aplikácii bohužiaľ možnosť kontrolovať Sportbox tikety nefunguje, nielenže však na webových stránkach je to možné aj prostredníctvom mobilného prehliadača. Výsledky tiketov si môžete nechať zaslať aj prostredníctvom notifikácií alebo SMS.

 

Související články

Recenze sázkové kanceláře Doxxbet

Návod na přihlášení k účtu Doxxbet

Mobilní aplikace Doxxbet

Kontrola tiketu Tipsport

Kontrola tiketu Sazkabet

– Kontrola tiketu Fortuna

– Kontrola tiketu Chance

– Kontrola tiketu Synot Tip

Kontrola tiketu Betano

Kontrola tiketu Niké

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

TIPY A RADY

SazkaBet Maraton | Každý měsíc hra o zajímavé ceny

27.05.2024 12:00 Společnost Sazka je nejdéle působícím poskytovatelem hazardních her na našem trhu. Za dobu své existence si již prošla mnohými změnami, mezi které patří mimo jiné také spuštění populární sázkové kanceláře SazkaBet. Tam se můžete účastnit mnoha zajímavých soutěží, mezi kterými můžete každý měsíc objevit také oblíbený SazkaBet maraton. O co vlastně jde a na co se v něm můžete těšit?   Zajímavé ceny každý měsíc SazkaBet Maraton patří k dlouhodobým…

NÁVODY

SazkaBet přihlášení

27.05.2024 12:00 Základem každého sázkaře je jeho účet u sázkové kanceláře. Bez něho jednoduše není možné sázet a vyhrávat. Ani ti z vás, kteří využívají naše profesionální sázkové servisy, se bez účtu neobejdou. Pro zajištění přístupu do účtu je nutné se do něj přihlásit. V našem článku si proto ukážeme, jak se přihlásit do účtu u SazkaBet. Čtěte dál a dozvíte se, jak na to!   Přihlášení do SazkaBet účtu z PC První způsob přihlášení k SazkaBet účtu je z…

TIPY A RADY

AKO bonus na Betanu pro ještě vyšší výhry

27.05.2024 12:00 Každý sázkař ví, že přidáváním více příležitostí na tiket se snižuje pravděpodobnost jeho výhry. Pokud vám ale vyšší riziko nevadí a rádi vytváříte tikety plné různých příležitostí, Betano vám dává možnost vyhrát dokonce ještě více. Přináší vám totiž velmi povedený AKO bonus pro ještě vyšší kurzy u těch nejoblíbenějších soutěží. Pojďte se s námi podívat, jak funguje v praxi a jak ho můžete využít i vy.   Až 70 % navýšení výher Jste příznivcem…

NÁVODY

Chance podpora – kontakty a s čím umí poradit?

23.05.2024 08:00 Klasické kamenné sázkové kanceláře či casina jsou již pomalu vyhynulým druhem. Všechno dění se pomalu, ale jistě přesunuje na internet. To vyžaduje nemalou dávku technologické zdatnosti a jak víme, technologie ne vždy fungují tak, jak chceme. Právě proto nabízí sázkové kanceláře propracovanou technickou podporu, která je řeší. Pojďte se s námi podívat, jak funguje u Chance.   Kontakty na zákaznickou podporu Chance Jenom těžko si dnes představit…

NÁVODY

Registrace forBet | Jak se zaregistrovat ve forBet?

20.05.2024 12:00 Na českém trhu sázkových kanceláří samozřejmě vévodí dobře zavedená jména. Když se tedy objeví někdo nový, je to pro hráče vždy zajímavá možnost pro rozšíření svých sázkařských obzorů. Jedním z nováčkům je například polský forBet, který si začíná utvářet slušnou základnu sázkařů. Pojďte se s námi podívat, jak se na něm můžete zaregistrovat i vy.   Registrace na počítači Jako u všech sázkových kanceláří i u forBet platí, že tím nejpohodlnějším a…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.