Kontrola tiketu na Niké | Zistite, či boli vaše tipy úspešné! NÁVODY

Kontrola tiketu na Niké | Zistite, či boli vaše tipy úspešné!

07.03.2024 10:00

Adrenalín každého stávkara samozrejme najviac stúpa v momente, keď si má overiť stav svojho tiketu. Stávkové kancelárie to veľmi dobra vedia a snažia sa celý proces maximálne zjednodušiť. Presne to je prípad aj najstaršej slovenskej kancelárie Niké, kde je kontrola tiketov rýchla a jednoduchá. Zvládnete ju pritom z počítača aj z mobilu. Poďte sa s nami pozrieť, ako na to.  

 

Kontrola tiketu z pobočky

Niké momentálne na Slovensku prevádzkuje takmer tisíc pobočiek, na ktorých si môžete vsadiť alebo využívať rožné doplnkové služby. Nás však najviac zaujíma prvá možnosť, konkrétne teda spôsob, ako si pobočkový tiket overiť.  

Jednou z možností je opätovná návšteva pobočky, kde obsluha zadá tiket do systému a okamžite vám oznámi výsledok. Ak sa vám však nechce opúšťať pohodlie vášho domova, môžete si svoj pobočkový tiket skontrolovať aj prostredníctvom internetu. Postup je pri tom veľmi jednoduchý:

  1. Prejdite na stránky nike.sk.
  2. Presuňte sa do spodnej časti webu a vyberte možnosť „Pre hráčov“.
  3. V ponuke v ľavej časti obrazovky vyberte možnosť „Kontrola tiketu“.
  4. Do políčka vyplňte číslo tiketu a čas podania tiketu.
  5. Kliknite na tlačidlo „Hľadaj“ a výsledok vášho tiketu sa okamžite zobrazí.

 

Výber kategorieKontrola tiketu Niké

 

Online kontrola tiketu

Druhou metódu na kontrolu tiketu môžete využiť v prípade, že ste tiket vsadili prostredníctvom svojho online účtu u Niké. V tomto prípade sa prihláste do účtu a kliknite na šípku v pravom hornom rohu webu. Následne sa zobrazí tabuľka, z ktorej e potrebné vybrať možnosť „Moje tikety“.

Pri tejto možnosti sa zobrazia všetky tikety podané prostredníctvom webu alebo mobilnej aplikácie Niké cez váš účet. Vy si ich môžete následne filtrovať podľa dátumu podania alebo napríklad výsledku. Všetko je dostupné na pár jednoduchých kliknutí a ide o najjednoduchší spôsob overovania vašich tiketov.

 

Kontrola tiketu pomocí mobilní aplikácie

Poslednou možnosťou, ako si môžete svoj tiket skontrolovať, je prostredníctvom mobilnej aplikácie Niké. V nej môžete kontrolovať tikety podané pres váš účet po prihlásení, alebo aj tikety, ktoré ste si vsadili na pobočke.

Ak chcete overiť tiket podaný na pobočke, jednoducho kliknite v ľavom hornom rohu aplikácie na tri čiarky a vyberte možnosť „Kontrola tiketu“. Objaví sa pole, do ktorého stačí nasnímať čiarový kód tiketu prostredníctvom fotoaparátu, a následne sa na obrazovke vášho mobilu zobrazia kompletné informácie o tom, ako tiket dopadol.  

Kontrola tiketov podaných prostredníctvom vášho účtu je ešte jednoduchšia. Prihláste sa do svojho účtu u Niké a na spodnej lište kliknite na možnosť „Tikety“. Okamžite sa zobrazí zoznam so všetkými vašimi vsadenými tiketmi v poradí, v akom ste ich vsadili. Rozkliknutím tiketu si ihneď zobrazíte všetky informácie o ňom a tiež výsledky jednotlivých zápasov.  

 

Kontrola tiketu na Niké je veľmi jednoduchá

Či už svoj tiket na Niké podávate a kontrolujete akokoľvek, vždy ide o veľmi jednoduchý proces, ktorý zvládnete kdekoľvek a kdekoľvek. Stačí mať dostatok batérie a stabilné internetové pripojenie. V aplikácii si navyše môžete nastaviť upozornenia na vyhodnotenie tiketu prostredníctvom SMS alebo notifikácií. Nemusíte sa tak ani prihlasovať do svojho účtu a vždy máte o tiketoch prehlaď.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

MerkurXtip | Vyzkoušejte si nového hráče na trhu

29.12.2023 01:00 Českým sázkovým kancelářím zcela jednoznačně dominují stálice Tipsport a Fortuna. V roce 2022 ale na trh přibyla další sázkovka – MerkurXtip. Chcete se o ní dozvědět více? Pokračujte ve čtení a my vás se vším důležitým seznámíme.   O MerkurXtip Všechny sázkové kanceláře v Česku už máte vyzkoušené a chcete své portfolio rozšířit o dalšího bookmakera? Pak by pro vás MerkurXtip mohl být příjemným osvěžením. Sázkovou kancelář provozuje dobře známá…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Sázet velké objemy nebo vysokou hodnotu? To je, oč tu běží

29.12.2023 01:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Josepha Buchdahla, který spravuje webové stránky www.football-data.co.uk, na kterém poskytuje historické výsledky, zápasové statistiky a údaje o kurzech. Je také autorem knih Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting & Risk Management (2003), How to Find a Black Cat in a Coal Cellar: The Truth about Sports Tipsters (2013) a Squares & Sharps, Suckers & Sharks: The…

NÁVODY

Jak vybrat peníze z Betana?

17.12.2023 20:00 V sázení neexistuje lepší pocit, než je výběr peněz z úspěšně vyhodnoceného tiketu. To jistě potvrdí každý sázkař. Pokud stále patříte mezi ty, co víc peněz vkládají, než vybírají, doporučujeme odebírat tipy našich úspěšných servisů. Z nabídky dlouhodobě úspěšných sázkařů si vybere každý. V následujícím článku vám popíšeme, jak vybrat peníze ze sázkové kanceláře Betano a začít si je co nejdříve užívat.   Možnosti výběru Betano je původně řecká…

NÁVODY

forBET | Nejnovější sázkovka na našem trhu

17.12.2023 20:00 Věříme, že sázkové kanceláře jako jsou Tipsport nebo Fortuna, představovat nemusíme. Koneckonců většina našich nejúspěšnějších servisů využívá právě tyto dvě společnosti. Na českém trhu se však v roce 2022 objevila nová sázkovka jménem forBET. Pokud jste se s ní zatím nestačili seznámit, určitě pokračujte ve čtení.   O forBET Pokud už máte všechny sázkové kanceláře odzkoušené a rádi byste rozšířili své portfolio bookmakerů, můžete zkusit právě…

NÁVODY

Nova Sport | Sportovní přenosy všeho druhu

17.12.2023 19:00 Každý správný sportovní nadšenec se neobejde bez živých přenosů. Pokud hledáte optimální kanál pro jejich sledování, můžete vyzkoušet některou ze stanic Nova Sport. Ty vám přinášejí pořádnou porci sportovních utkání z různých koutů světa. Jestliže se o nich chcete dozvědět více, určitě pokračujte ve čtení.   Jak naladit Nova Sport? Ze všeho nejdříve je nutné zmíniz, že Nova Sport provozuje celkem 4 kanály označené čísly dle toho, jak bylo…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.