Kontrola tiketu na DOXXbet | Vyhrali ste? NÁVODY

Kontrola tiketu na DOXXbet | Vyhrali ste?

25.03.2024 12:00

Všetci stávkari to určite poznajú. Máte podaný tiket, nestíhate sledovať zápasy a nemôžete sa dočkať, kým si skontrolujete, či ste vyhrali. Využívate stávkovú kanceláriu DOXXbet, kontrola tiketu je nesmierne jednoduchá. My vám v našom návode nižšie popíšeme, ako si svoj tiket skontrolovať.

 

Online kontrola tiketu zo Sportboxu

DOXXbet by sme mohli považovať za jednu z najväčších čisto slovenských stávkových kancelárií. Pre mnohých tak môže byť prekvapením, že neponúka žiadne pobočky. Tým teda odpadá možnosť staviť na pobočkách a pobočkové tikety kontrolovať.   

Svoj pre-match aj live tiket si môžete skontrolovať z pohodlia svojho domova. Stačí sa prihlásiť do svojho účtu a následne kliknúť na správnu možnosť. Staviť si však môžete aj v termináloch Sportbox, ktoré do určitej miery pobočky DOXXbetu na Slovensku zastupujú. Ako si teda skontrolovať tiket z tohto zariadenie. si

  1. Vstúpte na stránky doxxbet.sk.
  2. V pravej dolnej časti stránok môžete vidieť okno pre overenie tiketu. Kliknite na „Overiť tiket“.
  3. Otvorí sa okno v hornej časti obrazovky, do ktorého je nutné zadať čísla z vášho tiketu.
  4. Kliknite na „Zadať“ a ihneď uvidíte, ako váš tiket dopadol.

 

Kontrola tiketu Doxxbet

Kontrola tiketu Doxxbet

 

Online kontrola tiketu

Overenie tiketu prostredníctvom vášho účtu sme už nakrátko rozobrali. Ide o vôbec najjednoduchší spôsob stávok a kontroly tiketu. Jednoducho sa prihláste do svojho účtu a otvorí sa vám v pravej časti červené tatíčko História tiketov. Objavia sa všetky vaše vsadené tikety a kliknutím na konkrétne tikety si otvoríte ich náhľad.

AK si chcete zobraziť konkrétne tikety alebo v určitom časovom období, máte k dispozícii samozrejme kompletné filtračné nástroje. Vďaka nim si môžete tikety vyfiltrovať podľa času, toho, či boli tikety výherné alebo nevýherné a podobne. Kontrola tiketu cez mobilnú aplikáciu.  

 

Kontrola tiketu cez mobilnú aplikáciu

Možnosť skontrolovať si tiket máte k dispozícii aj v povedenej mobilnej aplikácii Doxxbet. Skontrolovať si v nej môžete všetky tikety, ktoré si prostredníctvom svojho účtu vsadíte. Rovnako ako v prípade bežnej kontroly cez počítač je kontrola tiketu nesmierne jednoduchá.

Stačí sa do aplikácie prihlásiť a kliknúť na ikonu tiketu v pravom hornom rohu. Následne sa otvorí kompletná história všetkých vami podaných tiketov. Prípadne môžete tikety skontrolovať prostredníctvom tlačidla „História tiketov“, ktoré nájdete v bočnom menu po kliknutí na tri čiarky.

V minulosti bolo možné kontrolovať si v aplikácii aj tikety vsadené prostredníctvom Sportboxu. Bohužiaľ, možnosť skenovať tiket pomocou fotoaparátu alebo zadať číslo tiketu z terminálu v nových verziách aplikácie chýba.

 

DOXXbet ponúka extrémne rýchlu a jednoduchú kontrolu tiketu

Nevyhovuje, či ste tiket podali prostredníctvom svojho online účtu alebo v terminálu Sportbox. Online si svoj tiket skontrolujete rýchlo a jednoducho. V mobilnej aplikácii bohužiaľ možnosť kontrolovať Sportbox tikety nefunguje, nielenže však na webových stránkach je to možné aj prostredníctvom mobilného prehliadača. Výsledky tiketov si môžete nechať zaslať aj prostredníctvom notifikácií alebo SMS.

 

Související články

Recenze sázkové kanceláře Doxxbet

Návod na přihlášení k účtu Doxxbet

Mobilní aplikace Doxxbet

Kontrola tiketu Tipsport

Kontrola tiketu Sazkabet

– Kontrola tiketu Fortuna

– Kontrola tiketu Chance

– Kontrola tiketu Synot Tip

Kontrola tiketu Betano

Kontrola tiketu Niké

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Mobilní aplikace Sazkabet | Vše pro sázení ve vaší kapse

06.09.2023 12:00 Není nic pohodlnějšího, než mít možnost vsadit si na svého favorita kdykoli a odkudkoli chcete. Přesně tento komfort a řadu dalších výhod vám přináší mobilní aplikace Sazkabet. Projděte si s námi krok za krokem, jak ji nainstalovat, jak si vsadit nebo jaké jsou její hlavní funkce. Mobilní aplikace je nejrychlejší způsob, jakým se můžete chránit proti dropům svých oblíbených verifikovaných servisů.   K čemu je mobilní aplikace Sazkabet? S…

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Sázka bez remízy | Vysvětlení pojmu + praktické příklady

01.09.2023 13:00 Jestliže sázíte na hokej, fotbal, házenou či jiné sporty, ve kterých existuje možnost remízy, pravděpodobně jste se už s termínem „sázka bez remízy“ setkali. Víte ale, co tato sázka znamená, jak ovlivňuje kurz, kdy vyhráváte a kdy prohráváte? Pokud ne, pozorně si přečtěte náš článek.   Eliminujete riziko remízy Sázku bez remízy (jinak označovanou také jako SBR, DNB nebo AH 0) není složité pochopit. Zatímco u hlavních trhů zápasu, který může…

NÁVODY

Mobilní aplikace Chance | Sázejte kdykoli a odkudkoli

01.09.2023 12:00 Dostali jste od svého sázkového servisu tip, ale zrovna nemáte přístup k počítači? Nevadí! S aplikací Chance máte možnost sázet doslova odkudkoli. Pojďte se s námi podívat, jak si aplikaci nainstalovat, jak ji používat a jaké jsou její hlavní výhody.   K čemu mobilní aplikace Chance slouží? Mobilní aplikace od Chance přináší možnost sázet, sledovat zápasy a číst si fórum na této oblíbené sázkové kanceláři přímo ve vašem telefonu. Díky tomu se…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Lze využít metriku xG k předpovídání fotbalových zápasů pro větší zisk?

17.08.2023 22:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Josepha Buchdahla, který spravuje webové stránky www.football-data.co.uk, na kterém poskytuje historické výsledky, zápasové statistiky a údaje o kurzech. Je také autorem knih Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting & Risk Management (2003), How to Find a Black Cat in a Coal Cellar: The Truth about Sports Tipsters (2013) a Squares & Sharps, Suckers & Sharks: The…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Šoky a zklamání: Srovnání efektivity bookmakerů během mistrovství světa 2022

05.06.2023 20:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Josepha Buchdahla, který spravuje webové stránky www.football-data.co.uk, na kterém poskytuje historické výsledky, zápasové statistiky a údaje o kurzech. Je také autorem knih Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting & Risk Management (2003), How to Find a Black Cat in a Coal Cellar: The Truth about Sports Tipsters (2013) a Squares & Sharps, Suckers & Sharks: The…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.