Kontrola tiketu na DOXXbet | Vyhrali ste? NÁVODY

Kontrola tiketu na DOXXbet | Vyhrali ste?

25.03.2024 12:00

Všetci stávkari to určite poznajú. Máte podaný tiket, nestíhate sledovať zápasy a nemôžete sa dočkať, kým si skontrolujete, či ste vyhrali. Využívate stávkovú kanceláriu DOXXbet, kontrola tiketu je nesmierne jednoduchá. My vám v našom návode nižšie popíšeme, ako si svoj tiket skontrolovať.

 

Online kontrola tiketu zo Sportboxu

DOXXbet by sme mohli považovať za jednu z najväčších čisto slovenských stávkových kancelárií. Pre mnohých tak môže byť prekvapením, že neponúka žiadne pobočky. Tým teda odpadá možnosť staviť na pobočkách a pobočkové tikety kontrolovať.   

Svoj pre-match aj live tiket si môžete skontrolovať z pohodlia svojho domova. Stačí sa prihlásiť do svojho účtu a následne kliknúť na správnu možnosť. Staviť si však môžete aj v termináloch Sportbox, ktoré do určitej miery pobočky DOXXbetu na Slovensku zastupujú. Ako si teda skontrolovať tiket z tohto zariadenie. si

  1. Vstúpte na stránky doxxbet.sk.
  2. V pravej dolnej časti stránok môžete vidieť okno pre overenie tiketu. Kliknite na „Overiť tiket“.
  3. Otvorí sa okno v hornej časti obrazovky, do ktorého je nutné zadať čísla z vášho tiketu.
  4. Kliknite na „Zadať“ a ihneď uvidíte, ako váš tiket dopadol.

 

Kontrola tiketu Doxxbet

Kontrola tiketu Doxxbet

 

Online kontrola tiketu

Overenie tiketu prostredníctvom vášho účtu sme už nakrátko rozobrali. Ide o vôbec najjednoduchší spôsob stávok a kontroly tiketu. Jednoducho sa prihláste do svojho účtu a otvorí sa vám v pravej časti červené tatíčko História tiketov. Objavia sa všetky vaše vsadené tikety a kliknutím na konkrétne tikety si otvoríte ich náhľad.

AK si chcete zobraziť konkrétne tikety alebo v určitom časovom období, máte k dispozícii samozrejme kompletné filtračné nástroje. Vďaka nim si môžete tikety vyfiltrovať podľa času, toho, či boli tikety výherné alebo nevýherné a podobne. Kontrola tiketu cez mobilnú aplikáciu.  

 

Kontrola tiketu cez mobilnú aplikáciu

Možnosť skontrolovať si tiket máte k dispozícii aj v povedenej mobilnej aplikácii Doxxbet. Skontrolovať si v nej môžete všetky tikety, ktoré si prostredníctvom svojho účtu vsadíte. Rovnako ako v prípade bežnej kontroly cez počítač je kontrola tiketu nesmierne jednoduchá.

Stačí sa do aplikácie prihlásiť a kliknúť na ikonu tiketu v pravom hornom rohu. Následne sa otvorí kompletná história všetkých vami podaných tiketov. Prípadne môžete tikety skontrolovať prostredníctvom tlačidla „História tiketov“, ktoré nájdete v bočnom menu po kliknutí na tri čiarky.

V minulosti bolo možné kontrolovať si v aplikácii aj tikety vsadené prostredníctvom Sportboxu. Bohužiaľ, možnosť skenovať tiket pomocou fotoaparátu alebo zadať číslo tiketu z terminálu v nových verziách aplikácie chýba.

 

DOXXbet ponúka extrémne rýchlu a jednoduchú kontrolu tiketu

Nevyhovuje, či ste tiket podali prostredníctvom svojho online účtu alebo v terminálu Sportbox. Online si svoj tiket skontrolujete rýchlo a jednoducho. V mobilnej aplikácii bohužiaľ možnosť kontrolovať Sportbox tikety nefunguje, nielenže však na webových stránkach je to možné aj prostredníctvom mobilného prehliadača. Výsledky tiketov si môžete nechať zaslať aj prostredníctvom notifikácií alebo SMS.

 

Související články

Recenze sázkové kanceláře Doxxbet

Návod na přihlášení k účtu Doxxbet

Mobilní aplikace Doxxbet

Kontrola tiketu Tipsport

Kontrola tiketu Sazkabet

– Kontrola tiketu Fortuna

– Kontrola tiketu Chance

– Kontrola tiketu Synot Tip

Kontrola tiketu Betano

Kontrola tiketu Niké

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Jak vybrat peníze ze Sazkabet?

12.11.2023 14:00 Každý sázkař se vždy nejvíce těší na to, až mu tiket zezelená a na účtu přistane výhra. Poté už mu jen zbývá si ji vybrat a pořádně užít. V tomto článku vám přinášíme kompletní návod na to, jak vybrat peníze ze Sazkabet.   Možnosti výběru V tuto chvíli nabízí Sazkabet možnost vybrat si peníze z hráčského účtu pomocí dvou metod: online na bankovní účet nebo v hotovosti na prodejním místě Sazky. Pro výběr peněz je nutné mít dokončenou kompletní…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Znásobení výhod: Mohou být AKO sázky užitečným nástrojem?

30.10.2023 18:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Luka Pettyho. Luke vystudoval ekonomii na The University of Exeter a následně se vydal na dráhu, která spojuje dva jeho největší zájmy – psaní a sportovní sázení. Přestože se velmi zajímá o fotbal, je otevřený prozkoumání jakéhokoli sportu, ve kterém by se mohla objevit hodnota. Zvláště rád analyzuje trhy z různých úhlů pohledu a snaží se najít výhodu nad bookmakery.    Strategie AKO sázek…

NÁVODY

Jak vybrat peníze ze Synottipu?

24.10.2023 17:00 V sázení neexistuje lepší pocit, než když všechny příležitosti na tiketu zezelenají a na účtu naskočí výhra. Poté už jen zbývá si ji vybrat a pořádně užít. V tomto článku naleznete podrobný návod na to, jak vybrat své peníze ze Synot Tipu a jaké metody pro výběr jsou vám k dispozici.    Možnosti výběru Aktuálně Synot Tipu nabízí pouze možnost vybrat si peníze online převodem na bankovní účet. Aby bylo možné výběr uskutečnit, musíte samozřejmě…

NÁVODY

Mobilní aplikace Fortuna | Oblíbená sázkovka přímo ve vaší kapse

23.10.2023 19:00 Sázení z mobilu postupně začíná na trhu sázkových kanceláří převládat nad pobočkami a počítači. Sázkové kanceláře si to uvědomují a investují do vývoje vlastních aplikací nemalé prostředky. Povedenou appkou se pyšní také česká dvojka Fortuna. Pojďte se s námi podívat, jak si ji nainstalovat, jaké funkce v ní můžete využívat a jak se přes ni sází?     K čemu aplikace slouží? Pomocí mobilní appky od Fortuny si můžete vsadit na svého favorita,…

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Co znamená sázka na vítěze zápasu do rozhodnutí

23.10.2023 17:00 Máte svého favorita, ale máte pocit, že se mu nemusí podaří vyhrát v základní hrací době? Právě pro takové případy může být tím správným rozhodnutím sázka na vítěze zápasu do rozhodnutí. V tomto příspěvku vám popíšeme, co tato sázka znamená.   Co je sázka na vítěze zápasu do rozhodnutí? S touto sázkou se setkáte u sportů, ve kterých se hraje do prodloužení. Nejčastěji jde o hokej, basketbal a florbal nebo vyřazovací fáze některých turnajů v…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.