Jak se vyhnout limitům u sázkových kanceláří? TIPY A RADY

Jak se vyhnout limitům u sázkových kanceláří?

10.10.2022 12:00

Pokud nejste mimořádně nadaní, stát se úspěšným sázkařem vám zabere stovky hodin úsilí a pilného studia value bettingu. Smutná zpráva je, že ani po absolvování tohoto martyria nemáte úplně vyhráno. Alespoň co se týče běžných sázkových kanceláří včetně těch českých. Většina sázkových kanceláří totiž ziskové sázkaře dřív nebo později limituje, případně také blokuje. A protože to mají v podmínkách (tzn. Herním plánu), které s nimi při registraci uzavíráte, nemáte ani žádné odvolání. A tak vám nezbývá, než proti limitaci/blokaci bojovat. V tomto článku vám poradím, jak na to.

Hned na začátku vám bohužel musím vzít iluze s tím, že existuje nějaká rada, která by limitům sázkových kanceláří pomáhala dlouhodobě. Pokud jste ziskový sázkař, tak ať budete dělat cokoliv, limitaci nebo dokonce blokaci se prostě nevyhnete. Otázka je pouze to, jak dlouho tomuto „postihu“ dokážete odolávat. Některým sázkařům se to daří několik let, některým pouze několik měsíců. A najdou se i tací, kteří si limitaci vyslouží už za pár dní.

 

Výběr dobré sázkovky – základ úspěchu

Doba, za níž dojde k blokaci, záleží na mnoha okolnostech. Tou nejdůležitější je ovšem sázková kancelář, ve které sázíte. Některé sázkové kanceláře mají větší vůli, jiné sázkové kanceláře ziskové sázkaře „odříznou“ ve vteřině.

Z mého pozorování jsou na tom sázkovky ohledně blokací takto (na prvním místě sázkovky s nejvyšší vůlí vůči ziskovým sázkařům, na posledním místě sázkovky s nejmenší vůlí):

  1. Tipsport + Chance

  2. Sazkabet

  3. Betano

  4. Fortuna + Synottip

 

Tipsport + Chance

Tipsport a Chance, tedy jednička a trojka na českém trhu, jsou vůči ziskovým sázkařům vůbec nejshovívavější. Někteří ziskoví sázkaři u nich sází třeba i měsíce. Nicméně, jakmile vás začnou limitovat, jde to s vámi poměrně rychle z kopce. Osobně jsem dostala limit 1000 Kč na sázku, který v několika dnech následoval limit 400 Kč na sázku (kdy jsem přestala sázet).

Rychlost udělení limitu u těchto sázkovek a výška limitu u Tipsportu a Chance podle mě závisí také na tom, zdali používáte obě tyto sázkovky. Protože se jedná o sesterské společnosti, je velmi pravděpodobné, že spolu sdílí informace o vašem sázení a především druhé limity, kdy se člověk snaží sázku „zdvojit“ (podat v obou sázkovkách), přicházejí rychleji. Toto tvrzení podkládám faktem, že u Tipsportu jsem sázela bez limitu celkem půl roku. Ale když jsem dostala limit a založila jsem si Chanci, účet v ní mi „zařízli“ za ani ne měsíc.

 

Sazkabet

Sazkabet mě poměrně překvapila. Vrátila jsem se k ní po letech a za nějaké skromnější vklady u ní sázím dodnes. Na druhou stranu, nemám přehnané mínění o tom, že by mě nechali vyhrávat do nekonečna. Je to asi hlavně výškou vkladu – nikdy nejdu nad 1000 Kč. Tato sázkovka je kromě toho unikátní tím, že nelimituje maximální vklad, ale maximální výhru. Tzn. při limitu 1000 Kč můžete vsadit méně než 500 Kč na kurz 2,00 a méně než 200 Kč na kurz 5,00.

 

Betano

Betano je na trhu nová a podle mě si dělá buď dobré jméno (tzn. do pořádné čistky se ještě nepustila) a nebo má v administraci prostě jenom nepořádek. Ať tak nebo tak, Betano mě ještě nelimitovala a to už jsem u ní několik desítek tisíc korun v plusu (za cca 3 měsíce). Nicméně na vyšší místa jsem ji nemohla dát právě kvůli tomu, že její skutečnou podstatu ještě neznáme.

 

Synottip + Fortuna

Synottip mi přijde docela krutý, ale zdaleka nejhorší z českých sázkových kanceláří je i tak Fortuna. Fortuna dokáže blokovat po dvou až třech vyhraných sázkách. Píšu blokovat, protože jakmile od ní už jednou dostanete „ban“, nevsadíte si u ní bez kontroly tiketu (tj. prověření a často také odmítnutí tiketu bookmakery) ani za deset korun. Jedinou možností u Fortuny je sázet na velké trhy, i tady je to ovšem docela otravné. Pokud vás Fortuna má zapsané jako ziskové sázkaře, tak vám tiket většinou odmítne s tím, že kurz před vaším dalším pokusem alespoň o pár desetin sníží.

Z údajů výše si udělejte pouze rámcový obrázek – některé zkušenosti ohledně limitací jsou čistě nepřenosné a najdou se hráči, kteří pozornosti bookmakerů u některých sázkovek – z blíže neznámého důvodu dokážou unikat roky.

 

Historie účtu

Tady je to asi jasné. Pakliže máte účet u sázkovky založený už dlouho a roky jste na něm prohrávali, potom sázkovky budou mít vůči pár ziskovým měsícům vyšší toleranci. Pakliže tedy máte k dispozici účty s historií (samozřejmě ztrátovou, alespoň lehce), určitě jim při sázení dávejte přednost.

 

Rozdělování sázek

Asi nejlepší, ale zároveň i nejtěžší varianta. Namísto jedné velké sázky u jedné jediné sázkovky můžete zkusit vsadit menší obnos u několika sázkovek najednou. Problém je, že to zabírá čas a pokud hrozí dropy, a nebo se výhodný kurz nachází u jedné jediné sázkovky, tato technika vám vycházet nebude.

Další možností, ovšem taktéž ne úplně účinnou, je, že sázkovky při sázení budete střídat. Tzn. jednou vsadíte u Tipsportu, jednou u Fortuny atd. Tímto způsobem však pouze snížíte počet sázek a sázkovky si stejně po čase všimnou, že vyhráváte.

 

Sázky live, alespoň za pár korun

A nemyslím teď sázky s hodnotou, ale prostě jenom takové zábavné sázky, na velké a sledované zápasy. Live sázení přitahuje gamblery a pakliže sázkovka dostane ten pocit, že byste k nim mohli (dřív nebo později) patřit, s limitací si ještě chvíli počká.

 

Hraní v online casinu

To samé jako sázky live, ale možná ještě o něco účinnější. Pakliže budete ochotni tu a tam protočit pár korun na automatu, sázkovce se budete jevit spíše jako hráč (člověk, který zase tolik nedbá na sázkách s hodnotou) a s limitací počká. Při hraní automatů však musíte počítat s tím (a platí to i u live sázek bez hodnoty), že v dlouhodobém horizontu přicházíte o peníze. Tj. vaše celkové ROI a tedy i zisky budou o něco nižší.

 

Sázky na velké trhy

Sázky na velké trhy je asi jediná strategie, která vám před limitací pomůže unikat delší dobu. Ani tato strategie vám ovšem nepomůže v dlouhodobém horizontu. Sázkami na velké trhy se rozumí sázky na velké ligy a na základní kurzy. Tak například tip na výhru / remízu / prohru v anglické Premier League, v německé Bundeslize atd. Naopak sázky na malé trhy, jako jsou sázky na počet karet ve fotbale nebo počet es v tenisu vám limitaci přinesou téměř zaručeně a navíc velmi rychle.

 

Zakládání dalších účtů

Po limitaci nebo blokaci sázkové kanceláře můžete využít svých přátelských vztahů v rodině a založit si účet na některého z dalších členů rodiny, nebo třeba z kamarádů. Jedná se ovšem o hodně nepohodlné řešení a to hned z několika důvodů.

V první řadě je potřeba počítat s faktem, že registraci v sázkovce je třeba dokončit, což vyžaduje asistenci samotného člověka, na něhož účet bude vedený. Tomuto člověkovi přitom musíte pochopitelně věřit, neboť po celou dobu existence bude mít přístup k penězům na účtu (a bude je moci kdykoliv vybrat, na svůj bankovní účet).

Poslední problém je, že při zakládání účtu i při jakémkoliv dalším přihlášení musíte využívat VPN či jiné internetové připojení a také jiný počítač/telefon. Pokud se jen jednou spletete, sázkovka si vás „odchytne“ a během pár dní budete mít limit, jako na původním účtu. Další věc, některé sázkovky řeší připojení z veřejných VPN, takže i když se cítíte nenápadně, vašemu chování věnují větší pozornost. Tzn. limit v takovém případě může přijít velmi záhy.

 

Neposílejte si hodně peněz a nevybírejte si velký bonus

Podezření na sázkaře připadá už ve chvíli, kdy si na účet napoprvé vloží několik desítek tisíc, navíc se zajímavým bonusem. Sázkovka si všechny bonusové akce i high stakes hráče dobře střeží, tak s tím počítejte. Lepší je vždycky začínat s málem, například s vkladem 2000 – 3000 Kč a bankroll si pomalu vypracovat.

 

Nevybírejte peníze, dokud nemusíte

Dokud nemusíte, nežádejte o první výběr. Pokud sázkovka při žádosti o výběr zjistí, že váš bankroll od posledně výrazně narostl, velmi pravděpodobně si prověří, jak jste se k penězům dostali – zdali náhodou a nebo metodou jménem value betting. Pokud zjistí, že se jednalo o tu druhou možnost, dostanete se do jejího hledáčku a limitace přijde velmi brzy.

 

Nestěžujte si

Je to hrozné to takhle napsat, ale čím více se proti limitaci budete bránit, tím hůře. Sázková kancelář má možnost limitace zanesenou v Herním plánu, se kterým musíte souhlasit při registraci (pokud s ním souhlasit nebudete, máte smůlu). Tím pádem proti tomuto jednání nemáte žádné odvolání, zabírá vám to pouze váš čas.

Pozn.: V Česku není dovoleno bránit v sázce vybraným sázkařům, pokud jiným sázkařům ve stejném čase sázku přijala. Bohužel v praxi ani pokud doložíte pádné důkazy, že se sázkovka takového jednání dopouští, nemáte šanci uspět. Pokusů už tu bylo několik…

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lucie Jiříková

Sportovní sázkařka a investorka. Majitelka mnoha sázkových servisů na verifikaci SportBreak, kde působí pod názvem BETTING GIRL.

Další zajímavé články od stejného autora

TIPY A RADY

Kolik si sázením na SportBreak mohu vydělat? Známe odpověď.

19.09.2022 12:00 Sázkové poradenství SportBreak vám nabízí naprosto exkluzivní možnost zhodnotit své peníze sázením na sport. Příjmy ze sázení však nikdy nejsou pevně dané, promlouvá do nich hned několik proměnných. Vzhledem k tomu se klidně může stát, že zatímco vy sázením podle SportBreak vyděláte pouze 10 000 Kč, další sázkař na něm v tom samém časovém období vydělá třeba i 100 000 Kč. V tomto článku vám vysvětlím, jak si můžete spočítat očekávané příjmy ze…

NÁVODY

Co znamenají na SportBreaku odznaky u sázkových servisů?

16.09.2022 12:00 Sázkové servisy ve výpisu na stránkách sázkového poradenství SportBreak jsou řazeny podle celkových i aktuálních výsledků. Vedle toho jsou k nim přidávány speciální odznaky, které by vám měly pomoci k větší přehlednosti. Pojďme si vysvětlit, co jednotlivé odznaky sdělují a jak toho můžete využít při hledání správného sázkového servisu.   Hvězda = top servis Hvězda je nejdůležitější odznak sázkového poradenství SportBreak. Hvězdou jsou…

TIPY A RADY

Proč je lepší na SportBreaku sledovat více sázkových servisů?

12.09.2022 12:00 Možná vás už taky někdy napadlo, zdali pro dosažení profitu není lepší sledovat více sázkových servisů. Odpověď je jednoznačná – ano, je. V tomto článku vám vysvětlím, proč tomu tak je, jak to vlastně funguje a proč sledováním více sázkových servisů (samozřejmě za předpokladu, že se bude jednat o kvalitní, verifikované sázkové servisy) nikdy neprohloupíte. Sami se pak rozhodněte, zdali do toho půjdete. Potlačení variance Jak už jsem uváděla v…

NÁVODY

Kam chodí placené tipy a jak si propojit Telegram?

08.09.2022 09:00 Jakmile si vyberete správný sázkový servis, vaše dobrodružství na cestě k ziskovému sázení teprve začíná. Následně musíte zajistit, abyste podávali co nejvíce tipů sázkového servisu a to co nejdříve po jejich uveřejnění. Proto vás nejspíše zajímá, kam chodí placené tipy a jak si nastavit Telegram kanál, skrze nějž je doručování tipů vůbec nejrychlejší. Tady máte odpověď.   Tipy v prostředí SportBreak Všechny tipy, které máte předplacené, se vám…

TIPY A RADY

Proč kurzy dropují? Je to od servisu podvod či chyba? Známe odpověď.

05.09.2022 22:00 Dropy, neboli rychlé poklesy kurzů jsou při nákupu tipů jednou z nejzásadnějších otázek. Zisku ve sportovním sázení totiž můžete dosáhnout pouze za předpokladu, že budete sázet za výhodné ceny, tedy kurzy. A to vám rychlé dropy mohou zcela znemožnit. V tomto článku si zodpovíme otázku, proč kurzy dropují a zdali za to mohou samotné sázkové servisy. Na konci článku vám pak dáme několik tipů, které vám v boji proti rychlým propadům kurzů pomohou…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.