Co je to sázková verifikace a proč je dobré sázet pouze s ní? TIPY A RADY

Co je to sázková verifikace a proč je dobré sázet pouze s ní?

29.08.2022 12:00

Sázková verifikace, verifikační server, sázkové poradenství a tak dále a tak podobně. S těmito termíny se na našich stránkách potkáváte na každém kroku, protože právě tohle všechno je SportBreak. Pakliže jste o tomto označení ještě neslyšeli, nebo si nejste stoprocentně jistí, co znamenají, možná vám přijde vhod představení naší práce. Pojďme si spolu vysvětlit, co je to sázková verifikace, jak funguje sázková verifikace, v čem je přínosná sázková verifikace pro běžné sázkaře a zodpovědět další otázky, které jsou s touto problematikou spojené.

 

Co je to sázková verifikace?

Sázková verifikace je zcela nestranná služba, které propojuje sázkové servisy a potenciální zákazníky. Pro tuto službu je přitom klíčová verifikace tipů sázkových servisů. Sázková verifikace schraňuje všechny tipy, které sázkové servisy podávají, a ručí za správnost jejich vyhodnocení. Z těchto tipů následně vytváří podrobné statistiky, podle nichž se pak zákazníci mohou rozhodovat o koupi. 

Verifikační server tedy dohlíží na sázkové servisy a jejich jednání vůči zákazníkům a je jakýmsi garantem jakosti, respektive správnosti udávaných výsledků. Sázková verifikace zaručuje, že se k nim sázkové servisy chovají čestně nejen v době své prezentace, ale také v průběhu odebírání tipů.

 

Jak funguje sázková verifikace?

Sázková verifikace poskytuje prostředí, v němž provozovatelé sázkových servisů mohou přidávat tipy. Tyto tipy jsou neměnné a sázková verifikace je sama vyhodnocuje, aby zaručila správnost výsledků. Z tipů jsou následně sestavovány přehledné statistiky, jimiž se pak mohou probírat samotní sázkaři a rozhodovat se, zdali by se jim služby daného sázkového servisu mohly vyplatit. Mezi tyto statistiky patří:

Počet verifikovaných tipů
Počet výher / proher / voidů
Průměrný vklad na sázku
Průměrný kurz tipů
Celkový zisk zaznamenaných tipů
Zhodnocení (ROI)
Sázené sporty
Využívané sázkové kanceláře
Zisk podle sportu
Historie podávaných tipů
+ přehledné grafy s vývoji zisku v jednotlivých dnech a měsících

 

V čem je přínosná sázková verifikace pro běžného sázkaře?

Protože trh s placenými tipy na sázení doposud není žádným způsobem regulovaný, sázková verifikace je pro potenciální zákazníky naprosto klíčová. Sázková verifikace dbá na správnost uváděných tipů a statistik. Výsledky sázkových servisů jsou tak skutečně průkazné – můžete se spolehnout na to, že vám nikdo nelže a nesnaží se z vás pouze tahat peníze. 

SportBreak vás tímto způsobem chrání před různými podvodníky, kteří vás balamutí smyšlenými čísly, upravovanými tikety a dalšími protřelými technikami. 

 

Co dalšího nabízí verifikace SportBreak?

Verifikace tipů je sice nejdůležitější, nikoliv však jedinou přínosnou službou verifikačního serveru. Profesionální sázková verifikace se stará i o další doprovodné služby, aby co nejvíce zpříjemnila situaci potenciálním zákazníkům. Mezi další služby verifikačního serveru patří:

Bezpečné platby
Podpora 24/7
Osvěta na poli kurzového sázení a nákupu tipů
Návody a blogy
Kvalitně zpracovaný web

 

Proč nevěřit sázkovým servisům bez verifikace?

V podstatě by se dalo říci, že sázkové servisy bez verifikace jsou v drtivé většině případů podvodné. Sázková verifikace je totiž na internetu běžně dostupná, její služba zaznamenávání a vyhodnocování tipů je nabízena všem sázkovým servisům zdarma a mohou tak svým výsledkům snadno dodat punc kvality. Kromě toho pak přes verifikační server mohou snadno zpeněžit i své tipy. Kromě podvodu tak neexistuje mnoho dalších důvodů, proč by si sázkový servis s čestnými úmysly sázkovou verifikaci neměl pořídit.

 

Sázková verifikace SportBreak – všechny skvělé funkce na jednom místě

Sázková verifikace SportBreak je v současné chvíli jedinou skutečně profesionální sázkovou verifikací na českém trhu. Pokud chcete mít čistou hlavu a nezabývat se zbytečnostmi, jako jsou čestné úmysly, pravdivé statistiky nebo nabízené sporty a rychlá dodávka tipů sázkových servisů, potom se svěřte do našich rukou. Věříme, že se nezklamete a přivyděláte si sázením nějakou tu kačku.

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lucie Jiříková

Sportovní sázkařka a investorka. Majitelka mnoha sázkových servisů na verifikaci SportBreak, kde působí pod názvem BETTING GIRL.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Jak funguje zákaznická podpora SportBreak?

27.10.2022 12:00 SportBreak je velmi jednoduchá a přehledná platforma, to ovšem neznamená, že člověk nemůže narazit na nějakou otázku či problém. Z toho důvodu na této platformě najdete zákaznickou podporu, která vám v případě nesnází ochotně pomůže. Jak zákaznickou podporu SportBreak můžete kontaktovat a jak vlastně funguje se dozvíte v tomto článku.   Co dělat v případě problému? Abyste se při používání SportBreak nikdy neztratili, abyste nemuseli řešit žádné…

TIPY A RADY

Jaké jsou typy sázek? Pokračování.

24.10.2022 12:00 V předešlém článku jsme si představili ty nejzákladnější a zdaleka nejpoužívanější typy sázek v sázkových kancelářích. Nyní je na čase, abychom se vrhli na další typy sázek. Tyto sázky v sázkových kancelářích nejsou tak běžné, nicméně na serveru SportBreak se s nimi (alespoň u některých sázkových servisů) rozhodně potkáte. Jdeme na to!   Počet es Sázka na počet es se využívá v tenisu a umožňuje nám tipovat, kolik es v daném tenisovém zápasu…

NÁVODY

Jak funguje affiliate program u SportBreaku?

20.10.2022 12:00 Jste spokojení se sázkovou verifikací SportBreak a chtěli bys jí doporučit svým přátelům nebo známým? Vlastníte nějaké projekty spojené se sportem, sázením či s hazardními hrami? Potom byste mohli uvítat affiliate program SportBreaku. V tomto článku vám vysvětlím, jak tento program funguje a jak se do něj můžete zapojit.     Co je to affiliate program? Affiliate program je forma spolupráce mezi tebou a sázkovou verifikací SportBreak. Affiliate…

TIPY A RADY

Srovnání českých sázkových kanceláří podle SportBreaku

17.10.2022 12:00 Hazardní zákon v České republice zakazuje nabízet hazardní hry a sportovní sázení podnikatelským subjektům, které nemají licenci od Ministerstva financí. A protože proces pro získání licence není zase tak snadný, sázkařský rybníček u nás je poměrně malý a uzavřený. V současné chvíli na českém trhu působí celkem 7 sázkových kanceláří. V tomto článku si je představíme a uděláme jejich srovnání.   Sázková kancelář Tipsport Tipsport je zdaleka…

NÁVODY

Jak se zaregistrovat a přihlásit? Co najdete v Mém účtu?

13.10.2022 12:00 Registrace a přihlášení na server SportBreak je zcela klíčová nejen kvůli odebírání zakoupených tipů, ale také k případnému provozu vlastního sázkového servisu. Registrace a přihlášení na serveru SportBreak je velmi snadná, protože se však nejedná o úkony, s nimiž by se lidé běžně setkávali, rozhodli jsme se vám poskytnout podrobný návod. Dále vám potom v tomto článku dáme informace o tom, co najdete v sekci „Můj účet“.   Jak se zaregistrovat do…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.