Jak vsadit tipy sázkového servisu co nejrychleji? Důležité jsou notifikace a rychlost. NÁVODY

Jak vsadit tipy sázkového servisu co nejrychleji? Důležité jsou notifikace a rychlost.

25.08.2022 12:00

Protože ziskové sázení není o určování vítězů, ale o hledání výhodných kurzů, a protože kurzy některých sázkových servisů rychle dropují, je při nákupu tipů, vedle výběru správného sázkového servisu, klíčová také schopnost vsadit uveřejněný tip co nejrychleji. Jak dobu pro vsazení tipu srazit na naprosté minimum vám prozradíme ve 3 následujících bodech:

Zařiďte si notifikace
Rychle vyhledávejte v sázkovce
Přednastavte si výšku sázky

Zařiďte si notifikace

Abyste nemuseli celé dny vysedávat u počítače a zběsile obnovovat stránky svého sázkového servisu v naději, že teď už tam objevíte nějaký tip, nabízí vám sázková platforma SportBreak možnost nechat si zasílat notifikaci o všech nových tipech do mobilu. Zasílání notifikací je velmi rychlé, takže dokáže srazit čas podání tipu na minimum. 

Notifikace o přidaných tipech jsou zasílány skrze chatovací službu Telegram. Jak si Telegram nastavit se dozvíte v tomto video návodu.

Rychle vyhledávejte v sázkovce

Abyste tip dokázali podat co nejrychleji, ideálně ještě předtím, než se sníží kurz, musíte ho rychle vyhledat v sázkové kanceláři. V tomto případě vám doporučuji, abyste si sázkové kanceláře nechali otevřené v záložkách vašeho prohlížeče. Následně na ně stačí pouze kliknout.

Pro urychlení vsazení tipu se dále hodí okno pro vyhledávání. To najdete prakticky v každé sázkové kanceláři, obvykle v levém či pravém horním rohu. Do okna obvykle stačí vepsat část názvu jednoho z účastněných týmů. Na to konto vám vyjede vybraný zápas, na který pak stačí už jen kliknout. Následně budete přeneseni do kurzové nabídky vybraného zápasu.

Abyste urychlili proces výběru samotné sázkové příležitosti, nebo abyste se rychle zorientovali v případě, že pro hledání zápasu zvolíte obvyklou cestu přes klikání na sport a ligu, potom můžete použít zkratku Ctrl + F. Tato zkratka vám přinese okno pro vyhledávání v aktivním okně. Zde opět stačí vepsat hledaný výraz (například „držení míče“) a počítač vám najde všechna místa na stránce, kde je toto slovní spojení uvedené. Kliknutím na šipky nahoru a dolů pak listujete mezi možnostmi v případě, že je jich více.

Přednastavte si výšku sázky

Pokud sázkový servis sází tzv. „flat stake“ systémem, tedy pokud používá vždy stejně vysoké sázky, potom je dobré si pro urychlení procesu vsazení tipu nastavit v rámci sázkovky / sázkovek jednotnou sázku. Tuto sázku budete mít po kliknutí na vybraný tip přednastavenou v místě pro tvorbu tiketu. Díky tomu se nemusíte zabývat volbou výšky sázky, ale tiket rovnou podáte.

Pro defaultní nastavení sázky se vydejte do sekce Nastavení svojí sázkové kanceláře a zde hledejte něco jako „Nastavení tiketu“ (toto najdete u Tipsportu). Pakliže v sekci Nastavení žádnou podobnou možnost nevidíte, kontaktujte zákaznickou podporu. Ta vás k této možnosti rychle nasměruje.

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lucie Jiříková

Sportovní sázkařka a investorka. Majitelka mnoha sázkových servisů na verifikaci SportBreak, kde působí pod názvem BETTING GIRL.

Další zajímavé články od stejného autora

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.